Извратен се снима гол с 3-годишно между краката

Педофилът Васил К. е в благоевградския арест за 72 часа

Крими
10:33 - 17 Март 2019
1819
Извратен се снима гол с 3-годишно между краката

Педофилът Васил К. е задържаният за 72 часа в ареста с постановление на прокурор от Районна прокуратура – Благоевград заради разпространение на порнографски материали. Извратенякът имал свои голи снимки с 3-годишно дете между краката си. Гнусната гавра бе разкрита преди дни, когато полицаите щурмуваха дома му на ул. „Прилеп” в Благоевград.

Васил, който по професия е дърводелец, е привлечен в качеството на обвиняем за извършено от него престъпление по чл. 159, ал. 4 от НК. Никой не е подозирал какви ги върши наглед кроткият ерген.

На 5 март около обяд Васил разпространил порнографски материали – видеофайлове, за създаването на които са били използвани лица ненавършили осемнадесетгодишна възраст. За целта той използвал информационна и съобщителна технология, както и приложение за сваляне и разпространение на торент файлове в пиър ту пиър мрежи („P2P”), а именно юторент - „uTorrent“, напомниха от прокуратурата.

С разрешение на съда е било извършено претърсване в жилището му и изземване на компютърна конфигурация марка „ASUS“. Васил е стар ерген и живее с родителите си. Предстои гледане на мярката му за неотклонение задържане под стража.