Джей Ло бие Мара Отварачката с 28 булчински рокли

Премиерата на "Shotgun Wedding" ще бъде на 27 януари

САЩ
00:06 - 07 Октомври 2022
4770
Джей Ло бие Мара Отварачката с 28 булчински рокли

Дженифър Лопес може да се омъжи за Бен Афлек със "скромните" три булчински рокли, но последната ѝ филмова роля изисква много повече.

Джей Ло и Джош Дюамел са големите звезди в "Shotgun Wedding". Двамата са влюбени, готови да си кажат заветното "Да" и планират да имат най-бляскавата сватба. Но нещата не се случват според очакванията и сватбата им претърпява драматичен обрат. Бъдещите младоженци, заедно с всички гости на тържеството стават заложници на банда похитители.

Булчинската рокля на Дарси (Дженифър Лопес) ще претърпи сериозни поражения. За тази цел израелската дизайнерка Галия Лахав решава да създаде цели 28 булчински рокли за филма, съвместно с дизайнера на костюми Мичъл Травърс.

"В действителност филмът изисква да бъдат направени десетки копия на една и съща рокля. Тъй като перфектната сватба се превръща във весело хаотично приключение, същото се случва и с великолепната булчинска рокля на Дарси", пишат представители на булчинската марка.

Галия Лахав прецизно конструира и създава булчинските тоалети само за месец. За целта тя използва специални техники и тъкани, така че роклята да може да бъде модифицирана, разкъсана и трансформирана в дреха, подходяща за екшън героиня.

В крайна сметка първоначалната романтична рокля с голи рамене и пуф ръкави се превръща в изцапано творение без никакви ръкави и горна част с халтер деколте ала "направи си сам".

Това не е първият път, когато Галия Лахав облича някоя знаменитост в булчински одежди. През 2018 г. Бионсе поднови обета си Джей Зи в рокля за 10.300 долара на израелската дизайнерка.

Премиерата на "Shotgun Wedding" ще бъде на 27 януари 2023 г. в Amazon Prime Video.