Джеръми Корбел : САЩ имат извънземни кораби

Уфологът казва, че това е много таен въпрос

Мистика
22:34 - 26 Март 2023
8179
Джеръми Корбел: САЩ имат извънземни кораби

Джеръми Корбел, автор на най-новия документален филм за Боб Лазар и Зона 51, твърди, че САЩ притежават неповредени извънземни кораби.

„Знам със сигурност и е доказано, че имаме кораби и машини, които не са оттук. Който и да е построил тези машини, изглежда притежава свръхчовешки интелект“, казва Корбел. Според него голямата секретност по този въпрос има очевидна причина.

„Всичко, което се получи, може да бъде превърнато в оръжие за масово унищожение. Самата система за задвижване на тези кораби е гравитационна. Ако някой може да разбере как да го изгради, като Китай или Русия, тогава тази нация ще има най-голямото предимство пред другите нации“, казва Корбел и добавя:

„Така че това се приема много сериозно от хората в нашето министерство на отбраната. Мога лично да ви уверя, че е така. Това не е второстепенна тема, тя е класифицирана на най-високото ниво на национална сигурност“.

Забележките на режисьора са в съответствие с изявление, направено пред Newsweek от американския конгресмен Тим Бърчет по-рано този месец. „В един момент ние започнахме да изучаваме кораба и възможните същества“, казва политикът.