Джизъса избесня: Мишлета, защо се бъркате в живота ми?!

Един цървулчо написал една лъжа и още други 50 я преписали, недоволства Благой Георгиев. И твърди, че не е разделен с Ивана Главчева

Нещо за четене
14:09 - 02 Февруари 2024
4366
Джизъса избесня: Мишлета, защо се бъркате в живота ми?!

Бившият национал на България - Благой Георгиев, известен със забежките си и честите бракове, побесня от писанията в различните нашии медии. Джизъса, както е известен нашареният с татуировки легендарен футболист на "Славия", опроверга категорично слуховете, че се разделя с половинката си Ивана.

"Чудех се въобще дали трябва да правя това, но най-накрая реших да споделя и аз какво мисля, защото в последните две-три седмици доста помия се изля върху мене, върху моята половинка и моето семейство. Чух какви ли не съчинения, разкази, преразкази на свободни теми се изписаха. Искам само едно нещо да кажа - това е пълна лъжа", коментира Георгиев.

"На тези хора, които са написали това, нямам идея как им е хрумнало да ги напишат изобщо, да ги съчиняват. Един цървулчо, с извинение, е написал едно нещо и още 50 като него са го преписали и вече става грандиозна новина. Чудя се какво ги интересува хората аз с кой съм, къде съм, какво ям, какво ще правя?

Абе хора, занимавайте се с вашите си работи, с вашия си живот, гледайте си във вашата градина. Престанете да се занимавате с хора, които нямат нищо общо с вас. Моля Ви!

И особено се обръщам към сериозните медии, които в пикови часове също споделят тази "новина". Проверете я, ако искате, имате ми телефона, звъннете ми. Ще ви вдигна, ще ви кажа, че няма такова нещо. Стига с тези измислици! Още по-дразнещо е, че се намесват и други хора", допълни бившият футболист и един от любимците на Венци Стефанов от престоя му в "Славия".

"Не че съм длъжен, но искам да кажа - няма такова нещо, това е пълна лъжа. Може би има някои "доброжелатели" и мишлета, които искат да се осветлят около тази "новина", но ще ги разочаровам - не е истина, няма нищо вярно. Дори нарочно изчаках да мине време, за да се порадват за няма нищо.

Очаквах много повече хора да се поинтересуват от футболните ми контакти или знания, защото в последно време имам нови проекти. Както съм казвал, не спирам да пътувам до съседни страни, гледам мачове, срещам се с президенти на отбори, с бизнесмени с интерес да инвестират във футбола. Смятам, че това е впъти по-интересно от моя личен живот. Но явно всеки отговаря за акъла си", написа Георгиев, използвайки БТА, за да бъде разпространено гневното му писмо.