Джони Велинов си пожела за рождения ден: ЦСКА шампион!

Спорт
19:33 - 05 Октомври 2022
1725
Джони Велинов си пожела за рождения ден: ЦСКА шампион!

Легендата на ЦСКА Георги Велинов говори за Дарик и dsport навръх 65-ия си рожден ден, като пожела на българите да са здрави, усмихнати и щастливи, а на ЦСКА – да стане шампион.

„Чувствам се като на 50. Всичко е наред около мен. Чувствам се много щастлив. Радвам се на добро здраве и уважение от хората. В момента съм с целия колектив на ЦСКА. След това ще дойдат моите гости и роднини. От ЦСКА ми пожелават да не чакам повече титли, а да ги виждам. Искам да виждам само хубави златни работи“, започна Велинов.

Той направи и равносметка на живота си до момента: „Един живот, изпълнен с много перипети и хубави моменти, някои лоши, доста лоши станаха. Сега съм щастлив, имам много внучета. Това ми е най-щастливият момент.

„Какво мога да променя? Нищо. Каквото е писано, това става. Надявам се да вземем диригентската палка. Всички мечтаем, изстрадахме много. Винаги съм бил оптимист и до края на живота си ще се надявам на нещо хубаво. Искам да пожелая на целия български народ да са живи и здрави хората, да са усмихнати и щастливи, а на ЦСКА – да стане шампион.“, завърши Георги Велинов.