Джошуа: Очаквам умен Пулев срещу мен на 20 юни

Ще имаме сериозен мач, ще се стигне до нокаут, прогнозира Ей Джей

Бокс
15:04 - 03 Март 2020
3259
Джошуа: Очаквам умен Пулев срещу мен на 20 юни

Антъни Джошуа направи първи любопитен коментар по адрес на Кубрат Пулев преди предстоящата им среща. Той сподели очакванията си за българина в интервю за William Hill.

Той смята, че Кобрата ще подходи далеч по-разумно този път, когато получава втори шанс да се бори за титлата. “Той е в играта от известно време“, започва коментарът си Ей Джей.

“Изкачи се до най-високото ниво, но беше победен (от Владимир Кличко). Той показа, че умее да се движи по ринга, но загуби. Веднъж вече имаше своя шанс, а сега се връща за втори, като най-вероятно ще се опита да изиграе ходовете си правилно. Очаквам по-изчистен и умен Пулев. Знам, че той може да удря, защото има няколко нокаута във визитката си“.

Рекордът на “Кобрата“ е 28 победи (14 с нокаут) и 1 загуба, като в кариерата си има победи над Богдан Дину, Хюи Фюри, Самюел Питър, Александър Устинов и Дерек Чисора. “Стиловете ни си приличат“, каза още шампионът.

“Със сигурност ще имаме сериозен мач. Ще видите много умения и най-вероятно ще се стигне до нокаут, защото имате двама боксьори, които умеят да удрят“. Антъни Джошуа на свой ред е действащият шампион във версиите IBO, WBA, IBF и WBO, като до момента има 23 победи (21 с нокаут) и 1 загуба. В кариерата си той премина през Александър Поветкин, Джоузеф Паркър, Карлос Такъм, Дилиан Уайт и Владимир Кличко, срещу когото и за пръв път завоюва шампионските пояси. Прогнозата за срещата на Джошуа е, че тя ще приключи в 11 рунда след дълга и изтощителна битка с Пулев, предава "Канал 3". Срещата ще се състои на 20 юни на лондонския стадион на футболен клуб Тотнъм.