Къци и Стефан Вълдобрев се гаврят със Слави

През ключалката
13:41 - 01 Август 2019
48353
Къци и Стефан Вълдобрев се гаврят със Слави

Откакто стана ясно, че Слави Трифонов слиза от екран след 19 години и най-вероятно ще продължи да се занимава с политика, в мрежата по темата се изходиха всякакви известни и недотам известни личности. Колоната поведе не друг, а старият враг на Дългия Къци Въпцаров, който умело го жилна с кратък коментар.

Бившият водещ на шоу "Невада" и "Риск печели, риск губи" публикува в профила си доста двусмислена реплика, която гласи само "Слави ще ви оправи". Разбира се, думите му, които са откровена подигравка към гологлавия водещ, предизвикаха серия от вълнения и коментари, а самият Вапцаров се забавляваше през цялото време. Дори в един момент допълни: "Приятно ми е да гледам как изплуват троловете". 

Преди години Къци Вапцаров и шоуто му "Риск печели, риск губи" бе свалено от екрана на bTV след атака в ефира и неспирни подигравки от страна на Слави Трифонов. Къци неведнъж е казвал, че точно Дългия му е подлял вода навремето

Неизвестно защо, но към гаврите се присъедини и вечно припяващият инфантилни мелодийки с два акорда Стефан Вълдобрев. Той написа: "За въпросните 19 години и 4176 предавания не взех участие нито веднъж, реших да не ставам съучастник", макар да не е сигурно, че "композиторът" изобщо някога е бил канен в Шоуто.