Къде е тя сега? Петра прави цветя от сапун (видео)

Хищната хиена на чалгата се наслаждава на живота в Кипър

Топ
18:56 - 06 Октомври 2022
11112
Къде е тя сега? Петра прави цветя от сапун (видео)

Преди десетилетия Петра изгря с хита си "Хищна хиена", но в момента има коренно различен живот. Фолкпевицата живее в Кипър, където се е посветила на изкуството - преди години започна да рисува картини, а в момента съвместно с артзаниманието си изработва букети, в които цветята не са истински, а са направени от сапун.

Петра в емблематичното си видео "Хищна хиена", което я превърна в звезда във фолка през 1998 г.

"Оцветявам сапуните за цветя с хранителна боя за сладкиши, която е антиалергична. Използвам и цветни масла от естествени продукти, които са дълготрайни минимум 10 години. Използвани са екологични и антиалергенни продукти, така че цветята са подходящи и за деца", разказва за начинанието си Петра. Паралелно певицата прави и декорация за тържествени събития, като проявява талант и креативност в произведенията си.

В активните си певчески години Петра приковаваше вниманието с огромния си бюст, който не спираше да показва в клиповете си. Нейна запазена марка бяха и дрехите с тигрови шарки, които я увековечиха като хиената на българската чалга. През онези години певицата се омъжи за писателя и критик Стефан Цирков, от когото има 2 дъщери, но по-късно двамата се разделиха. След напускане на музикалния бизнес Петра откри български ресторант в Кипър, където продължи да живее и до ден днешен и да стои далеч от попфолка.

Припомнете си някои от най-големите чалга хитове на Петра от края на 90-те години на миналия век: