Къде избяга Амбър Хърд след сагата с Джони Деп?

Актрисата започва нов живот в Испания и се готви за филм

Изповеди
22:00 - 02 Юни 2023
8062
Къде избяга Амбър Хърд след сагата с Джони Деп?

След трудните моменти, които преживя, Амбър Хърд взе решението да напусне Холивуд и да замине колкото се може по-далече. И остави зад гърба си не само Щатите, но и континента, и вече няколко месеца е жител на Испания.

37-годишната актриса от "Аквамен" и "Изгубеното кралство" е избрала Мадрид, където е отседнала със своето семейство. И с днешна дата споделя, че е "напълно доволна" от живота си в Испания.

В кратко видео, разпространено в TikTok, Амбър отговаря на въпроси на местни репортери, които я заобикалят на улицата. Пред тях тя споделя, при това на добър испански: "Толкова много обичам страната." А когато я питат дали планира да остане за дълго, тя без колебание отговаря: "Да, надявам се. Харесва ми да живея тук."

А колкото до предстоящи филмови проекти, актрисата потвърди, че има такива, и добави: "Продължавам напред. Такъв е животът."

Източник, близък до Хърд, сподели наскоро пред People: "Делото с Джони Деп беше изключително стресиращо за Амбър и тя просто искаше да започне на чисто, извън страната. Беше изтощена и разочарована от съдебния процес. Чувстваше, че с нея са се отнасяли зле. А сега е развълнувана, че ще работи и ще се снима отново в киното."

През декември Хърд разкри, че двамата с Джони Деп са постигнали споразумение и са се отказали от обжалването на присъдата на съда във Вирджиния.

По-рано този месец 59-годишният актьор бе бурно аплодиран от публиката на филмовия фестивал в Кан, където той присъстваше на премиерата на филмa Jeanne du Barry.

Тогава той бе запитан за завръщането си в киното след шумния съдебен процес и дали се чувства "бойкотиран от Холивуд". На което актьорът отговори: "Да се чувствам бойкотиран? Не, изобщо не. Не мисля за Холивуд. Самият аз нямам особена нужда от Холивуд."