Кака Лара вдигна сватба

Нещо за четене
11:17 - 19 Юли 2021
9841
Кака Лара вдигна сватба

Кака Лара вдигна сватба на щерка си Бернарда Береану. 23-годишната наследничка на актрисата и известния журналист Владо Береану се омъжи за своя колега Сотир Мелев на скромна церемония в присъствието на няколко приятели миналата събота.

„Просех си да ми предложи. Бях се фиксирала, че това трябва да се случи, но пък наистина Сотир успя да издебне момент, когато да го направи. Преди Сотир не съм имала сериозна връзка. При нас нещата станаха много бързо", призна Бернарда Береану.

Бенджи, както я наричат близките, е възпитаничка на проф. Ивайло Христов в НАТФИЗ и дебютира на професионална сцена в комедията "Басейнът" в театър "Българска армия", а наесен й предстои премиера в документалния спектакъл на Неда Соколовска "Очите на милиони" в МГТ "Зад канала".

„Бернарда очакваше да предприема тази стъпка на 20.02.2020 г., защото ставаше и на 22. Нямаше как да го направя тогава. Реших се на тази стъпка година по-късно", разказа Сотир Мелев.

Кака Лара с двете си дъщери

„Не се бях замисляла, че вече съм тъща. Вчера беше подписването, но самата сватба ще е на друга дата. Семейството и бракът е нещо много важно", поясни  кака Лара.