Какви бански са модерни това лято?

Стил
15:09 - 19 Май 2022
4613
Какви бански са модерни това лято?

Идва лято и отново поглеждаме към банските костюми. Какво ще бъде модерно тази година?

Ако един бански костюм е едноцветен, това не означава, че той е скучен. Липсата на повече нюанси се компенсира от кройката и фините декорации като панделки, волани или халки в областта на бюста и талията.

Харесвате изискания дизайн? Ако отговорът е „да“, то ще веднага ще заобичате тазгодишните тенденции при дамските бански. Монокините имат едни от най-интересните кройки. Те са с елегантен и автентичен дизайн, в който ще изглеждате неотразимо.

От вас зависи кой тип бански ще предпочетете, ако имате нужда да прикриете корема. Можете да изберете цял бански или пък такъв от две части с висока талия. Не изключвайте и танкините. Те са изключително умно решение защото могат да бъдат подгънати при нужда.

Искате ли да се почувствате като кралица на плажа? Тогава изберете бански с висока талия. Това е чудесен избор за жени, които не искат да разкриват твърде много от тялото си.

Освен това, те пасват на всяка фигура. Долнището с висока талия се съчетава чудесно с раиран топ, например.

В зависимост от размера на бюста си можете да изберете закопчаване с катарама на гърба и класически презрамки, модел с връзки или такъв без презрамки. Това лято банските с една презрамка са супер хит. Ще се влюбите в тяхната зашеметяваща елегантност.

Ако не харесвате едноцветни бански, но не сте фен на супер ярките цветове и мотиви, пастелните нюанси са чудесен тренд за вас. Те пасват на всякакви кройки., а в същото време са ненатрапчиви и много нежни. Можете да изберете модел с леки флорални или фигурални мотиви, които само ще допълнят красотата на банския и кожата ви.

Имате малко момиченце у дома, което вече се интересува от мода и иска да се облича като мама? Купете му нов бански костюм, с който може да играе във водата и на плажа, но все пак да се чувства като принцеса. И за най-малките вече има голямо разнообразие от цели бански и такива от две части. Все пак, не забравяйте, че за децата удобството е най-важно. Модерни са дизайните с дини, авокадо, фламинго и, разбира се, пеперуди и пера. Ще откриете бански костюми за момиченца в широка гама цветове, като в момента най-предпочитани са тези в причудливи или пастелни тонове.