Какво да носите с пухено яке

Нещо за четене
13:51 - 29 Ноември 2021 (обновена)
5786
Какво да носите с пухено яке

Стилните модни жени искат да изглеждат ефектно дори и през есенното време и зимните студове. Универсално и удобно дамско облекло – това са пухените якета и палта, които идеално се вписват в различни стилове и са много популярни при тях. Следователно, с пристигането на студено време, въпросът какво да носите  късо яке надолу или палто с различна дължина става особено актуален. Подходящо е за жени от всички възрасти, независимо от социалния статус. От съществуващото разнообразие от стилове и цветове, всеки ще може да избере елемент, който е идеален за него.

Защо пухените палта са толкова популярни?

Първоначално те били част от екипировката на биатлонисти, рибари, сноубордисти. С течение на времето външният им вид е претърпял големи промени в посока на компактност и изящество. Това превърна пухеното палто в неразделна част от ежедневния дамски гардероб.

Отличителните черти на такова яке са практичност, удобство, способността му да поддържа топло дълго време. Разнообразието от цветове и правилният избор какво да носите с обемно пухено яке ще помогне да се оформят необикновени образи. Това ще позволи на модата да доминира над тълпата, доминирана от скучни тъмни нюанси на горното зимно облекло.

Характеристиките на кройката неутрализират недостатъците на фигурата и подчертават нейните достойнства. Хармоничната комбинация с обувки и аксесоари ви позволява да създавате бляскави и демократични тоалети.

Актуални стилове и модели

Дизайнерите създават модели на пухени палта, които са се превърнали в алтернатива на бляскавите кожуси. Сред модерните версии са:

извънгабаритни;

якета без ръкави;

дълъги;

къси

Жените могат да избират модели с изправена яка, качулка, стилни маншети. На вниманието им са представени на продукти с различна дължина, от драперия и туид, винил, дори дъждобрани. Като декорация се използват необичайни ципове, колани, кристали, оригинални копчета. Важно е правилно да допълвате визията си с обувки и аксесоари. Компетентният избор на шапка, шал и ръкавици е незаменим компонент на модерната капсула за зимния период.

Източник: stylezone.bg