Какво става между Галена и Преслава?

Двете певици отбелязаха своята 20-годишнина на сцената

Нещо за четене
11:43 - 29 Януари 2024
3667
Какво става между Галена и Преслава?

Галена и Преслава, които стартираха музикалните си кариера в “Пайнер” по едно и също време, отбелязаха своята 20-годишнина на сцената. Творческите им пътища бележат своите възходи и пикови моменти, като интересът и двете не секва вече две десетилетия. Именно работата в силно конкурентна среда става причина личните им взаимоотношения да минават през превратности – от първи приятелки до тотален крах, а години след това двете големи звезди все пак намират начин да комуникират добре.

“Честитихме си юбилеите с Преслава преди два-три дни и си пожелахме да устискаме поне още 10 години, а след това ще му мислим” – каза Галена.

Атрактивната фолк звезда си върна назад в спомените си и разказа интересни моменти от своето начало като попфолк певица.

“Не помня точно първото си участие, но помня първия път, когато запях с оркестъра на Милко Калджиев в Свиленград. Коментарът на целия бенд беше, че като че ли цял живот съм била на сцена. При мен имаше едно такова вълнение все едно наистина това е поредната вечер не като за първи път. Моето вълнение винаги е първите минути и след това изцяло съм в свои води, което е знак, че това е моята работа, това е моята съдба и моето призвание е да забавлявам хората” –  сподели тя.

Партито по повод 20-годишнината от старта на музикалната кариера на Галена било изненада в луксозно столично заведение, където е имала участие същата вечер. По думите й изобщо не е очаквала да я посрещнат с нещо подобно. Азис и Меди също станали част от специалното парти.

Признава, че е умувала за самостоятелен голям концерт, но през изминалата година не се чувствала добре със здравето, а когато се планува такова голямо събитие, трябва да бъде напълно готова.