Кали отива в казармата

Фолк певицата се учи на ръкопашен бой

През ключалката
16:16 - 05 Април 2019
4406
Кали отива в казармата

Фолк певицата Кали сама се похвали, че се е записала в Академия за командоси, за да има възможност да се отбранява, ако някой ден това й се наложи.

"Това е един нов вид казармено обучение. Достъпно е за абсолютно всички хора. В рамките на месец и половина получаваш една от бойните степени – това е трета степен, в която всъщност получаваш една много добра физическа подготовка. Учат те на специализиран ръкопашен бой, да се предпазиш от нападение. Виждате какво се случва. Нашето общество е абсолютно изтрещяло и не знаеш в кой момент как ще те нападнат. Подготвям се и вербално и физически, ако някой иска да ме нападне, ще си изпати", обясни изпълнителката, която е решила да поеме в нова посока в живота си – и в професионален, и в личен план. 

Певицата на "Пайнер" преди няколко месеца сложи край на съжителството с бащата на третото си дете Влади и след раздялата го обвини в тормоз и обиди. От близо месец тя не спира да разказва за личния си живот и в какъв ужас е живяла. 

Екс половинката й Владимир обаче изказа неговата истина по темата - че тя му е изневерила с 15 години по-младия Атанас от Асеновград. Приятелки на фолк дивата също потвърдиха, че тя от година има отношения с 29-годишния мъж.