Калин Сърменов омъжи дъщеря си за сериозен бизнесмен

Личности
00:59 - 09 Юли 2019
48756
Калин Сърменов омъжи дъщеря си за сериозен бизнесмен

Калин Сърменов омъжи дъщеря си Дария! Щерката на актьора пристана на Александър Илиев на тържество с 300 гости в романтичната вила “Екатерина” край София.

„Страхотен купон стана! Зарадвахме се всички, когато видяхме толкова млади и целеустремени хора. Казах си, има надежда”, сподели известният актьор и директор на Сатиричния театър.

На шегата, че може би скоро ще му викат „дядо”, отвърна, че чака третата си дъщеря да се роди в средата на август и затова първо ще си остане пак “татко”.

„Дария е умно момиче. Сега се занимава с реклама, много пътува. Как са се харесали? Дъщерите не споделят много, но знам, че са се срещнали чрез общи приятели. Сашо е фен на екстремните спортове, Дари обича да кара сноуборд. Така са се запознали. Иначе момчето има сериозен бизнес. Затова харесах зетя - не седи по кръчмите и да разчита на мама и татко, а яко работи, спортува и най-важното - обича дъщеря ми”, казва Сърменов.

Двамата млади сами подготвили всичко за церемонията. Но тъстът пък се озовал на купона с рок легендата Милена Славова под ръка. Тя била любимата певица на Дария, но се оказало, че няколкото поколения, събрани на сватбата, заедно припявали на нейните песни, пише „24 часа“. Другата изненада било присъствието на народния любимец Краси Радков.

„Светът е отворен за тях. Може би Париж? Може би някой усамотен плаж? Просто се радвам на възможностите, които сега младите имат да пътуват”, пожелава щастие на Дари и Сашо татко Сърменов, коментирайки къде влюбените биха изкарали своя меден месец.