Калоян Методиев: Служебният кабинет реже глава на всеки 30 секунди!

Стотици вече са уволнени по предварително подготвените списъци, написа във фейсбук политологът

Новини
10:47 - 06 Август 2022
5787
Калоян Методиев: Служебният кабинет реже глава на всеки 30 секунди!

Политологът Калоян Методиев, който е част от екипа на Корнелия Нинова излезе с остра публикация във ”Фейсбук” по повод политическата ситуация у нас. Ето какво написа Методиев:

Хипотезата, че в държавата се извършва квази-военна операция се потвърждава с всеки изминал час. Служебният кабинет влиза по министерства и агенции като Гестапо с готови списъци за уволнения. Твърденията на президентството, че няма реваншизъм и репресии са лесно оборима лъжа. Стотици вече са уволнени по предварително подготвените списъци. Без връзка с организацията на изборите, което е задачата на служебния кабинет, еничерският корпус на президента смени областните управители, шефовете на Митниците и НАП, директори, служители в НКЖИ.... От снощи се увеличава с нови трима членове борда на директорите на ДКК, за да сменят те директорите на държавните дружества.И още, и още.... Както каза един бивш вече заместник-министър: "На всеки 30 секунди режат глава!" Защо му е на служебен кабинет раздуване на администрация и овладяване на държавните структури? Участва ли в изборите или в тяхното проваляне президентството? Вече и за слепите и глухите е ясно, че участва в разбиването на поне няколко партии отвътре.
Всичко прилича на подготовка да няма работещ парламент и да ни вкарат в контролиран хаос с дълго служебно управление.Хипотезата, че в държавата се извършва квази-военна операция се потвърждава с всеки изминал час. Служебният кабинет влиза по министерства и агенции като Гестапо с готови списъци за уволнения. Твърденията на президентството, че няма реваншизъм и репресии са лесно оборима лъжа. Стотици вече са уволнени по предварително подготвените списъци. Без връзка с организацията на изборите, което е задачата на служебния кабинет, еничерският корпус на президента смени областните управители, шефовете на Митниците и НАП, директори, служители в НКЖИ.... От снощи се увеличава с нови трима членове борда на директорите на ДКК, за да сменят те директорите на държавните дружества.И още, и още.... Както каза един бивш вече заместник-министър: "На всеки 30 секунди режат глава!" Защо му е на служебен кабинет раздуване на администрация и овладяване на държавните структури? Участва ли в изборите или в тяхното проваляне президентството? Вече и за слепите и глухите е ясно, че участва в разбиването на поне няколко партии отвътре.
Всичко прилича на подготовка да няма работещ парламент и да ни вкарат в контролиран хаос с дълго служебно управление.