Камъни за късмет за всяка зодия през 2022

Мистика
13:55 - 13 Януари 2022
4061
Камъни за късмет за всяка зодия през 2022

Определени камъни за всдяка зодия ще донесат късмет и любов на представителите й. Кои са тези камъни?

Овен

Овенът през 2022 г. трябва да носи гранат или червен корал. Тези два камъка носят щастие, смята се че помагат и за преодоляване на трудности с финансите, брака и повишават любовната страст (червеният корал).

Телец

Ако сте родени под знака на тази зодия, то през 2022 година добавете към колекцията си от камъни опал. Този камък стимулира любовта към себе си и другите, комуникацията, мотивацията, прогонва негативните мисли.

Близнаци

За вас, скъпи Близнаци, най-добрите камъни за 2022 г. са нефрит или смарагд. Знакът Близнаци е психически много активен и може да има ненужни мисли, които тормозят ума му от време на време.

По този начин тези камъни помагат за балансирането на такива отрицателни емоции. С тяхна помощ ще бъдете и по-уверени.

Рак

Раци, вашите камъни са лунен камък, опал, но няма да сбъркате, ако носите и перли. С тяхна помощ ще повишите енергията си, ще балансирате емоциите си, ще се радвате на късмет в работата и любовта.

Лъв

Слънцето е управляващата планета на Лъва, който през 2022 година ще носи камъни като кехлибар, оникс, рубин. С тяхната помощ ще успее да балансира своите сили, да е все така мотивиран, да има добър сън и да елиминира негативните енергии.

Дева

Сатурн и Венера са благоприятните планети за Девата. През 2022 г. Сатурн ще ви даде нови възможности, Венера междувременно ще ви помогне в любовта и с парите. Зелен турмалин и изумруд са камъните, които биха повишили енергията на тези две планети.

Везни

Скъпи везни, вашите камъни за 2022 са бял кварц, диамант, за да имате късмет, да намалите стреса, да балансирате емоциите си.

Но може да добавите и нефрит, който насърчава вътрешния мир и позитивността.

Скорпион

Вашите камъни за 2022 са карнеол или червен корал. За тях се смята, че благоприятстват късмета и повишават самочувствието, издръжливостта, хубаво е да се носят по време на пътувания.

Стрелец

Стрелецът е общителен, спокоен, приятелски настроен и обикновено винаги е заобиколен от приятели. И следователно те винаги се стремят да представят най-добрата версия на себе си. Камъни като аметист, сапфир, ахат, топаз, ще ви помогнат да разсеете негативната енергия, да имате късмет във всички начинания, да може да постигнете успехи във всяко направление.

Козирог

Очаква ви една много интензивна 2022 година, в която ще постигате целите си, ще може да планирате нови проекти и да направите желаните промени. 

Но всичко това може да ви натовари физически и емоционално. За хармония, щастие и късмет, носете лазурит, оникс, син сапфир.

Водолей

Новата 2022 г. ще ви изправи пред редица изпитания и емоционално може да се окажете не толкова стабилни. Успехи разбира се няма да ви липсват. Циркон, аметист, лазурит са камъните за вас и вашата зодия през 2022, за които се смята, че повишават късмета спарите и в любовта.

Риби

Носенето на перли ще ви помогне да се възползвате от енергията на Луната, която определено обича знака на Риби. Но към колекцията ви от камъни може да добавите и аметист, за който се смята, че насърчава добрия сън, намалява стреса, повишава позитивното мислене, пази от зли очи.