Камерън Диас не се мие, бунтува се срещу Холивуд

Шоу
22:40 - 09 Март 2022
7896
Камерън Диас не се мие, бунтува се срещу Холивуд

Камерън Диас направи любопитно признание. 49-годишната актриса сподели пред широката публика, че "никога не мие лицето си". Диас направи това по време на интервюто за подкаста на БиБиСи Rule Breakers.

Въпреки че актрисата притежава "милиард продукти за лична хигиена", по собствените ѝ думи, тя е решила да се откъсне от холивудските стандарти за красота и да се отдаде на по-естествени ритуали, които изключват хилядите стъпки в грижата за кожата.

Въпреки това факт е, че Камерън Диас продължава да изглежда изключително добре и да впечатлява със своята визия.

Като причина за решението си тя изтъква факта, че дълго време се е чувствала жертва на високите обществени изисквания и дори експлоатации, на които по принцип, според нея, са подложени жените. Актрисата, която в последните години е отказала близо 100 милиона долара под формата на филмови оферти определя Холивуд като "капан" и изглежда не съжалява за решението си да се оттегли от холивудската индустрия.

В интервюто Камарън сама нарича себе си "диво животно", но и бърза да подчертае, че вече е надмогнала цялата холивудска суета, мнението на хората и дори нещо повече - че не ѝ пука. "Последното нещо, за което мисля всеки ден е как изглеждам", споделя тя. И добавя, че най-основният ѝ приоритет в момента е здравето, като се грижи за тялото си колкото може по-добре.

От една страна актрисата се радва на семейния си уют, който е създала заедно с музиканта Бенджи Мейдън. От него има и двугодишна дъщеря. От друга - Камерън се занимава и със собствен бизнес.