Кание Уест с нова съпруга

Рапърът е бил забелязан да носи халка на среща за обяд по-рано тази седмица

САЩ
23:50 - 13 Януари 2023
9950
Кание Уест с нова съпруга

Това, което Кание Уест умее най-добре, несъмнено е да привлича интереса към себе си. Било то с някое брутално изказване или с факта, че отново е семеен мъж. 

Да, последното е самата истина. „Дейли мейл” съобщава, че рапърът се е оженил за служителка от компанията си Yeezy. Въпросната му нова съпруга се казва Бианка Ченсори.

Твърди се, че 45-годишният рапър и Бианка са си казали "Да, завинаги" на интимна частна церемония, по време на която са забелязани да носят брачни халки. Съюзът обаче не е узаконен, тъй като изглежда, че двойката не е подала брачно свидетелство.

Кание е бил забелязан да носи халката си на среща за обяд по-рано тази седмица, като източници на сайта твърдят, че пръстенът символизира ангажимента му към Бианка след церемонията.

Не е ясно от колко време се познават или колко време са се срещали, но Бианка е започнала работа за  компанията Yeezy на кание през ноември 2020 г. Тя е посочена като ръководител на отдела по дизайн.

Новината за сватбата на Кание и Бианка идва малко, след като рапърът уреди развода си с Ким Кардашиян през ноември. Те се ожениха през 2014 г. на пищна церемония във Флоренция след три години връзка. Ким не е коментирала публично новия брак на Кание, но сподели серия от загадъчни послания. В Instagram тя написа: "Наистина съм в моята ера на тихо момиче, нямам какво да кажа. Просто много работа."