Капитанът на Северна Македония: Венци Стефанов е хипопотам!

Стефан Ристовски оприличи боса на Славия голямото животно

Новини
16:17 - 02 Юни 2022
4325
Капитанът на Северна Македония: Венци Стефанов е хипопотам!

Днес от 19 часа България приема Северна Македония в първи мач от група C на Лигата на нациите, а напрежението около двубоя започна да се покачва.

Капитанът на националния отбор на западните ни съседи Стефан Ристовски отговори на президента на Славия Венцеслав Стефанов, който вчера заяви, че "лъвовете" са фаворити за първото място и днешният съперник няма с какво да ги изплаши.

"Емо не може да е казал сериозно, че ни е тежка групата. Направил си е майтап, бъзика ви. Как Емо ще се страхува от Македония, Гибралтар и Грузия. Сега да се съблече, ще им вкара три гола. Айде стига! 100% сме фаворити. Ако нямаш тази мисъл, ми седи си у вас, бе!

Северна Македония - какви са тия? Кога станаха държава? Грузия имат израстване, ама е Грузия. Ако почнем от тях да се плашим, да закрием този спорт и да играем петанка.

Стига с тези глупости! Емо Костадинов се е пошегувал с вас и сте се хванали на въдицата. Той не е страхливите", каза Стефанов.

Този коментар не се хареса на звездата на Динамо (Загреб), който публикува в социалните мрежи колаж с хипопотам и боса на Славия, придружен с надпис "Не викай ...".