Капитонова от „Ергенът“ не е хващала химикалка от 5 години

Нещо за четене
14:12 - 18 Април 2022
3344
Капитонова от „Ергенът“ не е хващала химикалка от 5 години

Виктория Капитонова от „Ергенът” призна, че не е хващала химикалка от 2017 г. Рускинята пише само на телефона и лаптопа си, не използва тефтер, където да записва задачите си. На хитрата рускиня й се наложи да хване химикалка заради календари за парични ритуали, които продава на будали. Срещу 30 лв. всеки има достъп до 4 ритуала за пари.

Какво представляват ли? Трябва да напишем на листче желание в съобщителна форма, да го сложим под чаршафа на нивото на кръста, а на сутринта да го прочетем на глас. И така три нощи, като на последната листчето се гори с восъчна свещ. „Пепелта се вее във вятъра, пускайки желанията в информационното поле на планетата“ – казва момата, която се бори за сърцето на Виктор Стоянов.

Повечето хора покрай компютрите от години не са хващали химикалка и имат краснопис на доктори. Вики се оплака от същото нещо, че краснописът й е ужасен, защото е отвикнала да пише. Капитонова, която вече е позната на зрителите от участието си в „Мастършеф“, не крие, че вече е сериозно обвързана, но не с Виктор.