Катя от дует "Ритон" с рецепта за висок имунитет

Топ
16:29 - 25 Март 2020
3847
Катя от дует "Ритон" с рецепта за висок имунитет

Катя от дует "Ритон" даде идея на своите приятели и последователи във Фейсбук как да подсилят имунитета си. Изпълнителката показа как сама си отглежда кълнове от китайския боб мунг само за четири дни.

"Здравейте приятели, ето една идея от мен, с която да подсилим имунитета си.Това са моите кълнове от китайски боб МУНГ.На снимката в ляво виждате какво количество се получава от една чаша за кафе (зелените бобчета на снимката в дясно) , след четири денонощия на тъмно и топло.Всички ние сме чували за невероятните свойства на тази супер храна.Как по време на покълването, витамините и минералите се увеличават многократно.Освен всичко е и много вкусно.Идеална добавка за салати,задушени манджички,смутита и много други...Кълнове можем да си произведем в домашни условия и от други семена и варива.Да ви е сладко! Успех!", написа надарената певица.

Този сорт фасул съдържа много полезни вещества, заради което се приема за суперхрана. Богат е на минерали като манган, магнезий, желязо, цинк и селен, както и на витамин А, витамин В12, витамин С и витамин Е, които са особено важни за по-силния имунитет.