Кейти Прайс залепи зърната си с тиксо, тялото й не издържа на тежките цици (СНИМКИ)

Моделът се появи с прозрачен костюм и показа най-големия си бюст

Новини
16:15 - 17 Януари 2023
7487
Кейти Прайс залепи зърната си с тиксо, тялото й не издържа на тежките цици (СНИМКИ)

Кейти Прайс показа впечатляващите резултати от 16-ата си операция на гърдите.

44-годишният бивш бляскав модел позира пред камерите, докато присъстваше на боксовия мач между KSI срещу FaZe Temperr през уикенда.

Тя вмъкна известните си извивки в прозрачен черен костюм и покри зърната си с тиксо, докато се надуваше пред фотографите.

Кейти прокара пръсти през светлокафявите си кичури на червения килим в OVO Arena на  "Уембли", докато се развяваше в чифт ослепителни сребърни ботуши.

Към нея се присъедини 17-годишният ѝ син Джуниър Андре, като двойката поведе пристигащите знаменитости, сред които беше и Холи Уилоуби.

Това се случи, след като Кейти пусна в продажба няколко стари бикини и бельо само за 10 паунда.

Тя рядко пропуска седмица, без да обновява верния легион от фенове с изпепеляващи снимки и дивия си начин на живот онлайн.

Преди това майката на пет деца си взе почивка от обичайното си съдържание, за да продаде някои от старите си сутиени с малък размер на почитателите си.

Тя очевидно искаше да разчисти гардероба си, тъй като пусна за продажба няколко от миниатюрните си бански костюми и комплекти бельо на популярния онлайн пазар Depop.

Един от наличните в момента артикули е използван бикини размер 16 от модната марка Misguided, който се продава само за 10 паунда, но звездата предупреди, че няма да има възможност за връщане на парите за банския костюм.

Заедно с миниатюрните й две части имаше и редица танкини и комплекти бельо, за които феновете да се борят в публичната платформа.

Но това не е първият път, в който телевизионната водеща пуска в продажба старото си бельо и горнища на бански костюми, които бяха грабнати от фенове в страната.

Кейти беше твърдо решена да направи крачка към притежанието на най-големите гърди във Великобритания, когато си направи 16-ата операция за уголемяване на бюста, като сега може да се похвали с 2120-кубикови импланти.

Последната ѝ козметична мечта обаче може да се окаже краткотрайна, след като източници твърдят, че последната ѝ операция ѝ е причинила много огорчения.

Въпреки че демонстрира подобрените си извивки в редица секси фотосесии, се твърди, че звездата страда от болки в гърба след операцията си миналата година.

Близък до нея източник заяви: "Кейти страда от новите си гърди, тъй като те са твърде големи за дребната й фигура и постоянно я болят в гърба.

"Тя имаше точно този проблем последния път, когато си сложи масивни импланти, и това беше голяма част от причините да ги извади през 2016 г., но се надяваше този път да е различно."