Кифла ядоса зрителите на "Един за друг"

Новини
20:43 - 18 Февруари 2022
11184
Кифла ядоса зрителите на "Един за друг"

В снощния епизод на "Един за друг" варненката Гергана ядоса зрителите с кифленското си поведение, видя Lupa.bg. Блондинката е на 25, а приятелят й Радослав на 21 години. Заедно са от 2 години. Споделят една и съща професия – брокери на недвижими имоти.

В епизода участниците имаха 2 предизвикателства. Залогът за загубилите беше - или жената остава без гримове през целия формат, или мъжът без панталони. Най-притеснена от този факт беше Гергана, която ревна за гримовете си и каза, че ще остави мъжа си без панталони, но тя няма да се лиши от мазилата си.

"Жива лигла! Как може тя да си иска гримовете, а да остави него без панталони и да го остави по боксерки пред цяла България! Ужас! Язък за момчето!!", гласи коментар във Фейсбук

"Девойко, девойко, ако гримовете и аутфита са ти по-важни от това гаджето да ходи по гащи в студа...евала за любовта и загрижеността към любимия!?! ( Ако не е нагласено,де!) Най-добре да се разделите още в първи епизод и да не си губите времето, че тоя младеж още в другия епизод го виждам по гащи!"

"Тази участничка вярно е избирана с кастинг, но по тъпота. Дано отпадне скоро. Трудно ще я издържа.", "Не мисля, че е чак такъв проблем за една жена да не носи грим. Трябва да се харесваме такива каквито сме! Преувеличава ми се струва" - това са само част от коментарите след мрънкането на Гери.