Ким Кардашиян пази тайните на О'Джей Симпсън

Актуални новини
14:10 - 11 Април 2019
6057
Ким Кардашиян пази тайните на О'Джей Симпсън

През 1995 г. процесът срещу бившия футболист и актьор О'Джей Симпсън беше водещата новина на всички световни медии. Чернокожият атлет закла бившата си съпруга и гаджето й, но беше оправдан поради недостатъчни доказателства. А начело на екипа му от адвокати беше някой си Робърт Кардашиян.

В онези години юристът, който отдавна е покойник, беше известен само в професионалните среди, но днес фамилията му не слиза от първите страници, защото е таткото на Ким и Клоуи Кардашиян. 

По-голямата сестра от риалити фамилията, която е на 15 години по време на нашумялото дело твърди, че знае подробности за защитата на О'Джей, които никой не подозира. "През уикендите татко, заедно с колегите му Джони Кокран и Боб Шапиро, работеха в нашия дом. В библиотеката на баща ми имаше таен проход - вадиш една книга от лавицата и влизаш в секретно помещение. Там криеха томовете с делото и куп веществени доказателства", разказва Ким.

Едродупестата Кардашиян споделя, че често се е промъквала и е чела без разрешение бележките на защитния екип. "Знам неща, които може би някой ден ще напиша, но сега е твърде рано. Може би когато всички важни участници в процеса напуснат този свят", намеква Ким и споделя, че смята да стане юристка като баща си. 39-годишната дама си е поставила срок до 2022 г. да запише висше образование.