Кирил Добрев плаща 70 бона за US колежа на дъщеря си

През ключалката
18:00 - 01 Октомври 2019
23686
Кирил Добрев плаща 70 бона за US колежа на дъщеря си

Червеното острие Кирил Добрев се показа като щедър татко - дъщерята на зам.-шефа на БСП от тази година е осмокласничка в частния Американски колеж в София, което ще струва на социалиста почти 70 000 лева за 5-годишния курс на обучение.

Годишната такса в елитното школо е 6700 евро. За петилетката, които щерката на Добрев ще прекара в US училището, богатият й баща ще се бъркне точно 67 хиляди лева. При това под условието таксата междувременно да не поскъпне.

Вече се превърна в традиция децата на БСП елита да се образоват в американски училища. Така се случи и със сина на Корнелия Нинова – Рафаел, който завърши финанси в САЩ. „Защо не ги пратят в Москва, нали са големи русофили”, критикуват ги опозиционери на левицата.

Кирил Добрев е особено горд с наследницата си и често показва в личния си фейсбук снимки на бележника, пълен с шестици.

По-големият брат на Ема – Николай, тази година завърши престижен бизнес университет в Лондон и вече има диплома в специалността „Инвестиции и финансов риск“.

За 3-годишното обучение на Острова Кирчо Добрев пръснал 120 хиляди лева само за семестриални такси. В тази сума не влизат личните разходи за квартира и джобните пари.