Кирил избухна на Острова: Правих секс с Биляна

Членът ми лично я докосна - призна управителят на нощен клуб

Нещо за четене
21:30 - 28 Октомври 2024
9871
Кирил избухна на Острова: Правих секс с Биляна

Тайна секс афера между треньорката Биляна и управителя на нощен клуб Кирил лъсна в хитовото риалити „Островът на 100-те гривни“. А тв ефирът се запоти от въпроса, който зададе от един от участниците: „Неговият член докосвал ли е твоята интимна зона?“.

Кирил, който е управител на нощен клуб, се похвали, че е правил секс с треньорката Биляна преди началото на риалитито. Горещите подробности той разказа пред студента по медицина Берке, с когото атрактивната брюнетка започна любовна връзка след като стъпи на Филипините.

Берке

При старта на риалитито Биляна скочи от лодката с Кирил и така стана ясно, че между двамата има привличане. Треньорката обаче се влюби в Берке и загърби управителя на нощния клуб. За да я накаже или да почеше егото си, Кирил описа как двамата са се забавлявали преди да дойдат на Острова. „Секс не сме правили у нас. Бяхме в стаичката до офиса, след което тя стоя сигурно 40 минути чисто гола“, разказа той пред сълагерниците си от „Глория“.

„Говориш глупости. Виждали сме се, споделяли сме емоциите си, но не сме имали интимни взаимоотношения“, обяви Биляна. Тя призна, че е преспивала в дома на Кирил и двамата са редили пъзели. „Всеки път аз си лягах облечена, а ти държеше тия панталонки да се махнат. Всичко е различно за един мъж и за една жена“, допълни тя. Любопитен за техническите подробности, артистът Георги директно я попита: „Имало е целувки, но неговият член не е докосвал твоята интимна зона, така ли?“. Докато Биляна се червеше, Кирил изцепи: „Брат, физически лично я докосна. Гарантирам ти!“.  

Берке, който слушаше отстрани, се почувства унизен. „Тези отношения на Биляна с мъжете й вдигат самочувствието. Не мисля, че бих й простил“, обяви той.