Киркоров няма да бяга от Русия, готви концерти в Москва

Русия
21:05 - 19 Април 2022
3505
Киркоров няма да бяга от Русия, готви концерти в Москва

Руската естрадна звезда от български произход Филип Киркоров, който отдавна не е публикувал нищо в социалните мрежи, беше заподозрян в тайно бягство от страната. Според близки до краля на попа обаче той е в родината си и няма намерение да последва примера на екссъпругата си Алла Пугачова и да бяга от Русия. Както Лупа.бг съобщи миналата седмица – изпълнителката на хита „Миллион алых роз“ и съпругът й Максим Галкин са заминали в Израел.

За разлика от тях Киркоров е в страната и всяка седмица се снима в руското издание на шоуто „Маската“, излъчвано от НТВ. Нещо повече – изпълнителят готви три грандиозни концерта в Москва – на 28, 29 и 30 април, става ясно от билбордовете в столицата.

По-рано през февруари Филип за пореден път удиви феновете си, публикувайки в социалните мрежи загадъчна снимка от Свети Валентин, на която си вижда, че е в компанията на руса дама. Това провокира интереса на почитателите на Филип, които излязоха с куп догадки коя е мистериозната девойка. По-късно стана ясно, че това е ексцентричната тв водеща Ксения Собчак, дъщерята на политика Анатолий Собчак която е просто добра приятелка на Киркоров.

Личният живот на изпълнителя отдавна вълнува руската публика. Самият той обаче твърди, че единствената и най-голямата му любов е била и си остава Пугачова.

Самата тя е щастливо омъжена за шоумена Максим Галкин, който е с 27 години по-малък от нея, и двамата отглеждат близнаците Лиза и Хари. По ирония на съдбата именно Киркоров запознава Алла с шоумена още по времето, когато били заедно. За разлика от примата на руската естрада, Филип така и не се ожени след развода им. За да се сдобие с наследници, той дори прибягна към помощта на сурогатна майка. Самият Киркоров признава, че след Пугачова не може да намери друга достойна за любовта му дама.