Клавдия се омъжи тайно за албанеца Хамза

Актуални новини
18:17 - 13 Май 2021
2634
Клавдия се омъжи тайно за албанеца Хамза

Тайна сватба вдигна певицата Клавдия, която е първата родна риалити звезда. Изпълнителката, която стана известна покрай музикалното риалити „Стар академи“, подписа официално с албански младеж на име Хамза.

Сватбата е била в чужбина, но Клавдия разкри, че ще направят тържество и в България, когато мерките срещу коронавируса го позволяват.

„Благодаря на всички за пожеланията от сърце. Няма нищо по-прекрасно да обичаш и да бъдеш обичан! Гответе се за моето тържество в България. Липсвате ми, приятели“, пише певицата.

Най-щастливият ден в живота на Клавдия преминава с ограничен брой гости, като сред поканените са най-близките хора на новото семейство.

Изпълнителката е в ослепителна бяла рокля, а за аранжировката са използвани стотици цветя, които да пресъздадат истинска празнична атмосфера. Официалното обвързване на певицата е изненада, тъй като досега тя дори не признаваше публично, че има връзка с мъж. Единствената личност, за която е говорила през годините, среща именно в „Стар академи“.

„Най-голямата ми любов (б.р. певецът Ивайло Колев) беше в „Стар академи“. Доста хора може да ми завидят, че имам на лента заснета първата си любов в живота, първи трепети, първи целувки... След края на „Стар академи“ заведоха участниците на концерт на Лили Иванова. Тя стоеше и ни гледаше.

Каза ни: „Деца, вие нали знаете къде сте попаднали?“. Тогава, 17-годишна, въобще не си давах сметка какво представлява шоубизнесът“, връща лентата назад талантливата изпълнителка.