Кои бг звезди най-често са лягали под ножа?

Стил
15:25 - 21 Юли 2021
7511
Кои бг звезди най-често са лягали под ножа?

Пластичните операции станаха много модерни през последите години. Вече са малко известните личности, които са напълно естествени. Това касае не само световните звезди, но и българските. Голяма част от родните знаменитости са лягали под ножа, като някои си го признават, а други го крият. Списъкът е дълъг и едва ли могат да се споменат всички, но ето някои от тях:

Фолк певицата Глория е една от звездите ни с най-много корекции. Тя бе една от първите известни дами у нас, престрашила се да си махне по едно ребро в името на тънката талия. Певицата обаче не спира до тук. Тя оправя контура на лицето си, залага на филъри против бръчки, прави лифтинг процедури, сложила е силикон в гърдите си и дори се твърди, че си е удължавала краката.

Нейният колега Азис също е попадал под скалпела. Изпълнителят си сложи мъжки гърди и си е удължил пениса. Мазнините, които е имал в началото на кариерата си, сa премахнати изцяло.

Визията на певицата Алисия в началото е била доста по-различна от сегашната. Твърди се, че по брой операции конкурира дори Глория. Въпреки очевидната промяна, певицата признава само за направена ринопластика, но нищо повече.

Анита Мейзер, която се прояви като провокативна личност и дори излежа присъда за убийство, има по 750 кубика силикон в всяка гърда и куп операции по лицето. Въпреки че те не са особено успешни, дамата демонстрира завидно самочувствие.

Моника Валериева преди да стане известна няма нищо общо с визията си днес. Първоначално моделката е коригирала устните си, но след това е продължила с интервенциите, за да се доближи до съвършения външен вид. 

Фолк певицата Мария е една от малкото, които признава за операциите си. Старите фотоси на Мария показват, че тя е обикновено момиче. В момента визията й е много различна и това се дължи най-вече на корекции по лицето, устните и гърдите.

Златка Димитрова пък има над 20 корекции по тялото си. Златка се фука с променени нос, устни и скули.Тя има и силикон в гърдите. След спечелването на конкурса на „Плейбой” Черната Златка почти не пропуснала година, в която да не легне на операционната маса, без да броим филърите и ботокса.