Кои билки привличат богатство?

Мистика
16:18 - 18 Юни 2021
12928
Кои билки привличат богатство?

Ако вярвате във вълшебства, можете да опитате да привлечете богатство и просперитет за себе си, бизнеса или за дома и семейството си. Има много ритуали, включващи различни билки, които хората използват с тази цел от древни времена. Нека разгледаме някои от билките за привличане на пари.

Ритуали с билки за привличане на богатство

Лайката е символ на чистота и късмет. С нейна помощ можете да привлечете успех в бизнеса и да подобрите личния си живот. За да запазите късмета си, пийте чай от лайка и измивайте ръцете си с него.

Един малък трик за активиране на паричната енергия, е да сложите в обувките си някои билки. Първо, фокусирайте намерението си върху факта, че искате положителни промени в живота си. След това поставете в обувките си билки, които привличат богатство – мента, канела, горчица (синап).

Когато дълго време носите обувки с тези билки, привличате богатство в живота си.

За да привлечете парични потоци, поставете в стаите в дома си или офиса с някои от следните билки: канела, карамфил, детелина, риган, босилек, магданоз, дафинови листа, енергийните кестени, жълъди. Те трябва да се изсушат и напълнят в платнени торбички, които се съхраняват наблизо до портфейл, касичка или сейф. Можете също 1-2 пъти седмично да ги опушвате с осветени лаврови листа.

Друг начин е да съберете синапено семе през есента и да го носите със себе си като талисман. Синапеното семе променя финансовата съдба и внася мощни парични потоци в живота ви. За привличане на пари също можете да носите щипка от различни зърна в портфейла си – те ще регулират финансовите потоци в печеливша посока. Можете за тази цел да сложите в портфейла и дафиново листо, листо от риган или щипка канела.

Нашите предци винаги са държали да има зърно в къщата – второто злато. Ако китайският символ на просперитет е оризът, то за славяните са пшеница, ръж и овес. В същото време пшеницата помага да се печелят много пари, а ръжта и овесът – за спестяване и увеличаване.

Елдата и царевицата също привличат щастието в парите. От тези зърнени култури през есента можете да направите древен славянски амулет – парцалена кукла. Тя трябва да бъде плътно натъпкана със зърно от нова реколта, а през пролетта посейте семената в земята. Заедно с техния растеж просперитетът ще пристигне в къщата.

Друг ритуал е свързан с използването на корен от хрян.

За просперитет в дома, изсушете целия корен и го сложете в един от шкафовете в кухнята. Ако пък търсите нова по-добре платена работа или искате повишение на заплатата, можете да сложите няколко дафинови листа под матрака, на който спите.

Достигнатите върхове на богатство могат да бъдат фиксирани с копър – препоръчително е да го изсушите на връзки и да го закачите около къщата. А ако искате да спрете „крадците”, които могат да ви вземат богатството, поставете в къщата или офиса саксии с кактуси.

Отглеждайте билки в дома си за привличане на богатство

Ако искате да сте богати, отглеждайте „правилните“ стайни растения в къщата си. Оказва се, че те са в състояние не само да пречистят въздуха, да го наситят с кислород и да зарадват със своята красота и аромат, но и да привлекат пари и успех на своите собственици.

Бамбук на щастието или Драцена сандериана

Това растение също привлича с изключителната си непретенциозност: изисква минимална поддръжка. В замяна бамбукът ще даде на собственика пари, дълголетие, здраве и ще привлече финансов успех в живота му.

Мента

Ценителите на ароматния чай много я обичат. Оказва се обаче, че ментата може не само да действа успокояващо на човек, но и да му осигури късмет. За да работи със сигурност поличбата, трябва да поставите няколко монети до саксията с мента.

Красула

Позната е още като Дървото на живота или Дървото на парите. Има вярване, че колкото по-дълго растението е в къщата ви и колкото по-дебело е неговото стъбло, толкова по-значим е неговият „принос“ за просперитета на собственика.

Но за да действа поличбата, преди да присадите растението в красива саксия, не забравяйте да сложите монета на дъното.

Азалия

Това растение може да има положителен ефект не само върху финансовото състояние на собственика, но и върху неговото физическо здраве. Дори няколко минути, прекарани до растението, могат значително да подобрят настроението ви и да върнат радостта от живота.

Лимоново дърво

Според специалистите по ориенталска философия със сигурност ще донесе просперитет на къщата, където расте. Ако собственикът му осигури достойни грижи, редовно полива и избърсва листата с влажна кърпа, то ще се отблагодари с вкусни плодове и ще привлече богатство.

Киселец

За да забогатее бързо (печалби от лотария, наследство), можете да засеете киселец на нарастващата луна. Това растение – благодарение на бързия си растеж – е символ на същото бързо забогатяване. Изсипвайки семена върху почвата, трябва да изречете: Тъй както киселецът расте и се умножава, така моето парично богатство да расте и ще се умножава!