Кой е доведеният син на Сашка Васева?

Нещо за четене
16:32 - 26 Ноември 2021
58867
Кой е доведеният син на Сашка Васева?

Преди броени дни мъж на име Станислав Александров – Стас започна да дава интервюта и да говори за Сашка Васева, представяйки се, че й е доведен син. Lupa.bg се свърза с близки приятели на ретро фолк звездата, които отрекоха изпълнителката на "Не мога да те забравя, Георги" да е отгледала въпросния Стас.

"Аз съм приятелка на Сашка и за първи път чувам за момчето. Никога не ми се споменавала за него, а се познаваме повече от 30 години. Най-вероятно си прави реклама с нейното име", коментираха пред Lupa.bg близки до борещата се за живота певица.

Станислав Александров – Стас

Източниците ни допълниха, че най-вероятно Стас е израснал в дома за сираци в Дупница, където Сашка често ходеше и правеше дарения, преди да бъде закрит. Васева и Стас сигурно се познават от там, но е доста пресилено да се каже, че певицата го е отгледала или й е доведен син. Приятели на изпълнителката отрекоха да има незаконни деца и ни увериха, че е раждала само от мъжа си Христо, който е голямата любов.

"Преди да бъде закрит домът за сираци Сашка редовно носеше храна, памперси и дрехи. Децата, които живееха там много я обичаха и я уважават и до днес, защото им е помагала много пъти, никога не е отказала нищо, но все пак не може да се каже, че всички са й доведени деца", разказват съграждани на русата фурия. 

Припомняме, че въпросният Станислав Александров обвини съпруга на певицата – Христо Бакърджиев в манипулация и лъжа.

„Десетки изпълнители от фолк гилдията са обидени след едно от последните изказвания на г-н Бакърджиев. Там той каза, че никой от фолк гилдията не е съпричастен и не иска да помогне. На 26 и 27 ноември около 20-30 изпълнители трябваше да направят два благотворителни концерта. Извинявам се на организатора, че е вложил усилия и средства, но изпълнителите са отложили концертите, въпреки големия интерес. Концертите са отменени, тъй като организаторите десет дни изискват експертиза с диагнозата и на тази база да се направят концертите. Не са получили диагнозата и оттам се породиха съмнения и слухове как стоят нещата“ – заяви Стас в предаването на Крум Савов.

Станислав Александров се ядосва, че няма досег до банковата сметка на Сашка и заради това обвини съпруга й в лъжа. Съграждани на Дупнишката Мадона твърдят, че Бакърджиев не би си позволил да лъже и да събира пари за себе си, без да са необходими за лечението на съпругата му.

Според Станислав, лекарите и в България са имали възможността да сформират у нас чуждестранен екип, но мъжът на певицата не бил съгласен.

"Ето обади ми се Ивана, която каза, че ще намери хора, които да извършат операцията безплатно или с драстично по-ниска сума от тази в Германия. Депутати и министри искат също да помогнат, но искат Сашка да се прибере в България и тук да я оперират", твърди Станислав.

"Няма да му отговарям на нападките", каза от своя страна Христо Бакърджиев и уточни, че с момчето се е виждал два-три пъти в живота си и е учуден, че го обвинява в манипулация и лъжа за операцията.