Кой лъже в ЦСКА?

Гриша Ганчев отново не задоволи претенциите и любопитството на феновете на клуба

Спорт
12:57 - 25 Май 2022
5560
Кой лъже в ЦСКА?

Собственикът на ЦСКА - Гриша Ганчев, даде обширно интервю, в което отговори на въпросите на феновете на отбора. За едни е било полезно и се радват на отговорите, които получиха от бизнесмена, а за други - съвсем различно, тъй като сметнаха, че той отново се върти в заучени фрази. Единственото, с което Ганчев е прав, е, че отборът на ЦСКА е в насипно състояние и е най-слабият отбор в елита през пролетта. Но тези камъни в чия градина са?

Значи тук опираме отново до управлението на клуба, от което феновете не са доволни. Но пък Гриша Ганчев даде някаква надежда, че всичко ще се оправи с магическа пръчка и то за седмица-две - от селекцията и треньорите, та като стигнеш до маркетинга и екипировката на клуба.

Разбрахме още нещо, което е истина - че се играят куп уговорени мачове, а има определени хора, които печелят на всяка цена и с всевъзможни средства. И че Стойчо Стоилов не е на работа в ЦСКА, но дърпа юздите в селекцията.

Разбрахме, че ЦСКА не е на всяка цена за Гриша Ганчев, а трябва да е така. Особено, когато си армеец и собственик на най-великия клуб у нас! Но ЦСКА е на всяка цена за привържениците, които продължават да дават всичко от себе си, включително и да събират пари, за да плащат задължения на клуба, което едва ли е редно да се прави.

Всички треньори, преминали през последните години и сменяни като носни кърпички, заявиха, че не са получили тези играчи, които са желали, а са им натресени такива, за които не са и чували и не са ги виждали. Но в интервюто на Ганчев се оказа, че това не е така, т.е. той единствено пое вината, че в Борисовата градина не се е работило достатъчно за връзката между него и феновете, а всички други са виновни. А нали рибата се вмирисва от главата?

Ясно стана, че отборът ще продължава да се бори във всеки един мач, защото е в гените на червения клуб, но последните "спектакли" доказаха точно обратното. Гриша Ганчев отрече, че финалът за Купата на България с Левски (0:1) е продаден и той няма как да бъде принуден да го продаде. Но фактите говорят друго, а горчивината и убеждението в противното остават в душата на феновете.

До момента Ганчев и Инджов са дали над 80 милиона общо до този момент и ще продължат да действат в насока ЦСКА да има нов стадион. Преди са "му намазали ските" от предишното правителство, но сегашното е добро и надеждата умира последна. Дано поне това стори.

В противен случай отново всичко ще бъде прах в очите на всички. Както и това, че никога не е правил лошо на ЦСКА, докато е бил в Ловеч, най-вече за онзи прословут мач 0:8. Всички знаем, че ЦСКА отново ще е шампион. Рано или късно. Но паузата от последната титла вече стана голяма. Всички искат по честен и спортен начин, но с това ръководство дали това може да се осъществи? Имайки предвид начинът на управление... 

Толкова.