Кой лекува Слави?

4-ма лекари бдят над Трифонов денонощно

Общество
17:30 - 30 Юни 2022
23289
Кой лекува Слави?

Здравето на Слави Трифонов е следено от четирима от най-доверените му лекари денонощно., пише в. "Ретро" в новия си брой. Лидерът на "Има такъв народ", който в последно време изглежда по-изнемощял от всякога, е поверил лечението си на една от най-младите надежди в медицината у нас – д-р Елица Тошкова от частната болница "Софиямед". Макар и с не чак толкова дългогодишен опит и без титла пред името, тя вече е била награждавана за лекар на годината през 2019-а.

Д-р Елица Тошкова наблюдава здравето на Слави

Д-р Тошкова следи общото състояние на Трифонов от няколко години. Запознати издават, че от мерки за сигурност и най-вече заради присъщата му параноя, ВИП пациентът твърде рядко посещавал медицински кабинети, а предпочитал докторите, на които вярва, да посещават строго охранявания му палат.

Ежедневно Слави Трифонов се консултира по медицински въпроси и със своята по-голяма сестра Петя, която е рентгенолог в болницата в Плевен. Той търся помощ и съвети както от кака си, така и от нейния съпруг д-р Владимир Трифонов, който е известен пулмолог.

Човекът, който се държи за психическото здраве на Трифонов от 20 години е неврологът доцент Димитър Чакъров, уточнява в. "Ретро".  Именно той на времето отказал Дългия да се саморазправи с друг лекар, който пръв му поставил диагнозата множествена склероза. Чакъров е един от най-близките приятели на Слави и преди години той сам е споделял от ефира на бившето шоу по Би Ти Ви, че се чува с него поне два пъти на ден.

Пулмологът д-р Владимир Трифонов е зет на Слави Трифонов