Кой може да получава заеми до заплата онлайн?

Заем до заплата

Корпоративни вести
13:13 - 30 Ноември 2021 (обновена)
2997
Кой може да получава заеми до заплата онлайн?

Онлайн заем до заплата е най-често избраното решение. Ако изведнъж имате нужда от малко количество, разгледайте този продукт. Бърз онлайн процес, възможността да кандидатствате за заем с 0% лихва и да изтеглите пари в брой по сметката си, правят заемите до заплата много популярен финансов продукт. Знаете ли кой може да кандидатства за заем до заплата онлайн?

Заем до заплата  -  какво е това?

Заем до заплата е добро решение, ако внезапно се нуждаете от малка сума за заем, например когато е възникнал неочакван разход или искате спонтанно да изскочите за уикенда. В такива ситуации заемът до заплата е добър вариант: малки суми и кратък период на заем го превръщат в ангажимент, който със сигурност няма да ви влачи дълги години!

Кой може да получава заеми до заплата онлайн?

Имате ли нужда от пари и се чудите дали можете да кандидатствате за заем до заплата? За да получите заем, трябва да отговаряте на определени изисквания. Преди да оставите данните си на уебсайта на заемодателя, уверете се, че ги отговаряте:

· Вие сте над 18 и имате пълна правоспособност,

· Имате валидна лична карта  - ако  искате да кандидатствате за заем до заплата онлайн, трябва да имате валидна лична карта. За да попълните заявлението, ще ви трябват данните от идентификационния номер!

· Имате активен телефонен номер - кредитополучателят може да предложи да потвърди вашата самоличност онлайн, поради което ще ви е необходим активен телефонен номер.

· Имате активен имейл адрес - тъй като заявлението се подава онлайн, всички документи ще бъдат изпратени на вашия имейл. Уверете се, че имате активен имейл акаунт!

· Вие сте собственик на банкова сметка  - паричните средства ще бъдат преведени по банковата сметка на кредитополучателя, следователно трябва да имате активен номер на банкова сметка.

· Имате положителна кредитна история  - не всички заемодатели изискват положителна кредитна история и добър BIK. Не забравяйте обаче, че ще бъде много по-лесно да получите такъв заем, ако отговаряте на това условие.

· Фиксиран доход и заетост - както в случая с кредитната история, това не е необходимо условие за получаване на заеми до заплата, но ще бъде много по-лесно да го получите, ако го спазвате.

Източник: Кредитен портал - vsichki-krediti.com