Кой са най-шумните звездни изневери

В света на шоубизнеса нищо не остава скрито

Шоу
17:30 - 10 Май 2024
4582
Кой са най-шумните звездни изневери

За едни изневерите са грях. За други - неизбежност в чисто човешки план, просто защото така сме сътворени. Каквато и да е причината за всеки от нас, истината е, че подобни скандали не подминават и много от нашумелите двойки в света на шоубизнеса.

И тъй като да си под светлината на прожекторите означава и целият свят да следи под лупа личния ти живот, някои от тези изневери се оказват изключително любими за голяма част от медиите, подхранвайки интереса на читателите им с месеци. За някои от най-любопитните двойки припомнят от Вести.бг. 

Сандра Бълок и Джеси Джеймс 

За мнозина тези двамата бяха твърде различни и неподходящи един за друг, за да сключат брак. Е, противоположностите се привличат, но тези мнозина се оказаха прави през 2010-та, когато се оказа, че мотоциклетният магнат е изневерил на филмовата звезда с.. татуирана стрийптизьорка. 

Арнолд Шварценегер и Мария Шрайвър

Имайки предвид, че има 5 деца, Арни очевидно освен културизма и киното, обича и други спортове. За съжаление на тогавашната му половинка Мария Шрайвър обаче се оказва, че едно от тези 5 деца не е от нея. И още по-впечатляващото, синът му Джоузеф Баена всъщност се появява на бял свят през 1997 година от... домашната икономка на семейството. Както се казва, всеки залага на различни упражнения във фитнеса.

Дейвид Бореаназ и Джейми Бергман

Любимият ни екранен детектив вампир също бе хванат в капан през май 2010 година. След като красавицата, с която имал извънбрачна връзка, се опитала да го изнудва, той официално си призна. А по-късно разкри и че това му решение всъщност е помогнало за укрепване на брака му с Джейми Бергман в дългосрочен план.

Ева Лонгория и Тони Паркър

Трудно ни е да си представим, че някой би имал желание да изневерява на жена като Ева Лонгория, но очевидно през 2010-та, "отчаяната съпруга" е била огледално отражение на филмовия си образ. След само три години брак, актрисата намира в телефона на френския баскетболист Тони Паркър интимни съобщения до близката й приятелка Ерин Бари. И ситуацията стига до финал в стил "от два стола, та по средата"...

Робърт Патинсън и Кристен Стюарт

Вероятно на първо време ще решите, че бледоликият вампир от "Здрач" е "сгазил лука". Истината е точно обратната. През 2012-та, в разгара на връзката между Патинсън и Кристен Стюарт, папарак заснема кадри, на които актрисата се целува с режисьора Рупърт Сандърс. Логично, връзката на двете звезди от поредицата приключва, а скоро след това се оказва, че Кристен всъщност е доста палава и във времето има връзки с представители и на двата пола.

Аштън Кътчър и Деми Мур

Като че ли подобно развитие можеше да се предвиди, имайки предвид разликата във възрастта. И все пак, през 2011 година Аштън имаше "официална премиера" на снимки, на които гол и само с ботуши се забавлява с блондинка в хотел в Сан Диего. Любопитно е, че по същото време той трябваше да е с Деми Мур, за да празнуват шестата им годишнина. Месеци след това двойката подаде молба за развод. 

Бен Афлек и Дженифър Гарднър

Когато в навечерието на 10-годишнината от сватбата ви, внезапно се разведете, е очевидно, че има проблем. А когато се казвате Бен Афлек и Дженифър Гарднър, медиите със сигурност ще разберат какъв е той. Е, оказва се, че актьорът е имал забежка с 28-годишната бавачка на семейството. Последва раздяла и прословутите нови проблеми на Бен с алкохола. Днес за отъствието на каквито да е трудности при него се грижи старата му любов Дженифър Лопес.

Брад Пит и Дженифър Анистън

Със сигурност най-любимия скандал за пресата бе любовният триъгълник между горепосочените филмови звезди. През 2005-та, Брад и Анджелина снимат заедно "Мистър и Мисис Смит", а по това време той все още женен за красавицата от "Приятели" Дженифър Анистън, която дори и не подозира, че скоро ще се появят Мистър и Мисис Пит.