Кой ще влезе в новия "Биг Брадър"?

Маг Папазов, дебеланката-проститутка Ваня Великова и транссексуалната Рашия напират за участие. До този момент документи за шоуто са подали над 700 души

Ексклузивно
17:22 - 02 Февруари 2024
18466
Кой ще влезе в новия "Биг Брадър"?

Тази есен един куп тик-ток звезди се надяват да влязат в къщата на „Биг Брадър“ и да си премерят силите, уменията и лошия си език. Една от тях е Маг Папазов, който се очаква да е първият участник в шоуто. Възможно е ексцентричният магьосник да си има пререкания с транссексуалната Рашия.

Маг Папазов е истинска звезда в социалните мрежи. Ще го видим ли и в хитовото риалити тази есен?

„Биг Брадър“ официално се завръща у нас след 6-годишна пауза. В момента вървят кастингите, като от Нова телевизия са пуснали анкетна карта с различни въпроси. Картата може да се попълни от всеки, който желае да участва в риалити формата. Интересът е огромен, над 700 души са подали заявка за участие за броени дни, научи Lupa.bg.

Транссексуалната Рашия е готова да влезе в Къщата

Една от желаещите, която също ще си има работа с устатия маг е претендентка за короната на „Мис плюс сайз“ Ваня Великова. Самата тя призна пред камера, че е жрица на любовта. Въпреки че е с наднормено тегло, интерес към нея не липсва. Дебеланката призна, че възнамерява да участва в "Биг Брадър" и е убедена, че продуцентите ще я харесат.

Друг "образ", който е подал заявление, че иска да участва, е транссексуалния Рашия. Бившият мъж също не крие, че се издържа, продавайки тялото си. Казва, че с удоволствие би премерил силите си в къщата на "Биг Брадър", въпреки че малко се притеснява от това, че около 3 месеца ще е сред напълно непознати хора.

Очаква се новият сезон на предаването да бъде много забавен и много скандален. Други смятат, че трябва да се запишат за участие всички тик-токъри и всички инфлуенсъри, за да стане партито пълно.

Дебалнката Ваня Великова е подала документите си за участие в новия сезон на "Биг Брадър"