Колко милиона прибира Хари за биографията си?

Само 2 интервюта след издаването на книгата дава принцът и после млъква

Шоу
23:10 - 21 Декември 2022
8458
Колко милиона прибира Хари за биографията си?

Документалното риалити на принц Хари и Меган Маркъл предизвика необходимото внимание - превърна се в най-гледаната продукция на Netflix и им затвърди пътя към последващи проекти от сделката им със стрийминг платформата.

Междувременно в началото на новата година всички очакват излизането на автобиографията на Хари, кръстена многозначително „Spare”. Ето какво се знае за съдържанието й според „Таймс”.

„Spare” идва от израза "the heir and the spare" - престолонаследникът и резервата, както често са наричани принц Уилям и принц Хари.

Хари ще даде само две интервюта след излизането на книгата - за Андерсън Купър за Си Ен Ен и за Том Брадби за Ай Ти Ви.

"Когато принцесата на Уелс Даяна беше погребана, милиарди хора по света се питаха какво чувстват и какво си мислят принцовете, и как животът им ще продължи нататък. Ето отговорите от принц Хари", се казва в анонса от издателството на „Spare”.  

Основният фокус в автобиографията на принца са детските му години и израстването в кралския двор. В нея ще има "твърдения за монархията, които са по-шокиращи от тези в Harry & Meghan".

Според редица източници принцът е получил хонорар от 20 милиона щатски долара от издателите „Barnes & Noble” за автобиографията си. Информацията не е официално потвърдена. „Spare” излиза на 10 януари 2023 г.