Конфузно: Брад Пит се засече с бащата на Анджелина

Актуални новини
14:47 - 18 Януари 2024
3199
Конфузно: Брад Пит се засече с бащата на Анджелина

Конфузна среща - така може да се обобщи последното преживяване на Брад Бит. Холивудският актьор се засякъл с бащата и брата на бившата си съпруга Анджелина Джоли на изложба в Бевърли Хилс, на която присъствал с новата си любима Инес де Рамон, пише The Sun, позовавайки се на очевидци.

„Много хора забелязаха колко неудобно е за Брад да бъде в една стая със семейството на Анджи“, казва един от свидетелите. Според запознати Пит не е знаел, че Джон Войт и Джеймс Хейвън също ще присъстват на събитието. До конфликт обаче не се стигнало.

"Джеймс беше дружелюбен, но не видях да говори с Брад. Те стояха далеч един от друг и разговаряха с приятели", твърди очевдецът.

Братът на Анджелина Джоли - Джеймс Хейвън, преди време беше много близък със сестра си. В началото на кариерата си те често посещаваха събития заедно и влизаха в скандали, а мнозина смятаха, че връзката им не прилича на семейна - най-вече заради навика им да се целуват по устните на червения килим. Хейвън подкрепяше сестра си в битката ѝ за попечителство над децата срещу бившия ѝ съпруг.

Пит и Джоли имат шест деца, включително три биологични. В същото време, според Daily Mail, след развода с Пит, отношенията между Джеймс и Анджелина станали много по-хладни, но причината за това не е ясна.