Константин затваря най-известния пернишки клуб

Night Club Scream ще завърши своята ера със стил и грандиозно събитие в Деня на детето

Новини
22:08 - 21 Май 2024
104882
Константин затваря най-известния пернишки клуб

Night Club Scream в Перник обяви, че затваря врати завинаги на 1-ви юни. Клубът се намира в сградата на Синдикалния дом и десетилетие събираше перничани.

„Скъпи приятели и наши клиенти, дойде моментът да обявим, че след близо 10 години успешна работа, Night Club Scream затваря врати окончателно. През този период сме имали незабравими вечери и искаме да изразим нашата дълбока благодарност към всички вас, които бяхте наши гости и не спирахте да ни посещавате до последно“, пишат от клуба.

Night Club Scream отвори врати преди почти десетилетие, с ясната цел да е място за забавления, музика и танци на перничани и гости на града. През годините клубът се превърна в символ на нощния живот в Перник, като канеше редица известни звезди.

Емоционално сбогуване с клиентите

Със специално обръщение към своите клиенти, от клуба заявиха: „Благодарим на всички вас, че бяхте наши гости, че не спирахте да ни посещавате до последно и че толкова се забавлявахте при нас! Всичко беше за вас“

След толкова години на усилена работа, екипът на Night Club Scream признава, че е време за заслужена почивка.

„Щастливи и горди сме, че бяхте част от нас до последно! Създадохме история и си заслужаваше!“

– пишат от клуба.

От клуба изказват специална благодарност към всички свои колеги за тяхната отдаденост и положения труд.

„Благодарим от сърце на всички наши колеги за отдадеността и положения труд, вие сте нашата гордост!“ – пишат те.

Голямото закриване

Night Club Scream ще завърши своята ера със стил и грандиозно събитие. Очаква се закриването да бъде незабравимо, като за целта ще пее фолк звездата Константин, ще има аниматор и специални гости от Star Reporters.