Корнелия отиде на гости на болния Ламбо

Лидерът на БСП и Елена Йончева поздравиха Стефан Данаилов за Деня на театъра

У нас
15:25 - 27 Март 2019
2643
Корнелия отиде на гости на болния Ламбо

Лидерът на БСП Корнелия Нинова и водачът на червената евролиста Елена Йончева отидоха в дома на Стефан Данаилов, за да го поздравят с днешния Международен ден на театъра. Както е известно, Ламбо е в трудно здравословно състояние от няколко месеца и почти не излиза от апартамента си.

Двете дами пожелаха на зам.-председателя на Столетницата да продължава да вдъхновява и напътства младите таланти, похвалиха се от пресцентъра на червената партия. Гости в дома на Мастъра бяха и актьорите Аня Пенчева, Кирил Ефремов, Ненчо Илчев и Иван Панев, както и студенти на Стефан Данаилов.


"Поздравявам всички творци, отдали се на театралното изкуство. Желая им здраве и сили да развиват българската култура и духовността", каза в специално приветствие Корнелия Нинова.

Стефан Данаилов е сред най-приближените до лидера на БСП. Той бе сред първите, които я подкрепиха, когато тя стана председател на партията, а впоследствие даде рамо на Нинова и в битката й срещу Сергей Станишев. Ламбо нарича социалистката галено "Корни".