КОШМАР! Дядо вее члена си пред деца

Крими
21:43 - 22 Април 2019
3949
КОШМАР! Дядо вее члена си пред деца

Бивш железничар от Гоце Делчев развява половия си орган пред деца. Срещу извратеняка вече има подадена жалба №354/2019 до Районната прокуратура от живеещите около ул. „Полковник Борис Дрангов“ в града, вдигнали ръце от безобразията на своя съсед Костадин Петелов.

Дядото е главен герой в десетки други жалби, в това число за отравяне на птици, тормоз над домашни животни и др. Преди дни обаче негови съседи депозирали сигнал, че старецът си сваля панталоните и вее половия си член пред децата им. Копие е изпратено и до регионалния вестник „Градът”.

„Пишейки настоящата жалба искам да поднеса своите искрени извинения за това, че ще ви запозная с моя случай, който на първо четене изглежда трагикомичен, но моля за разбиране – положението става вече нетърпимо и създава болки и страдания, както на мен, така и на цялото ми семейство. От години аз, родителите ми, децата и съпругата ми сме подложени на системен тормоз от страна на нашите съседи и по зла съдба роднини семейство Костадин и Магдалена Петелови, живущи в град Гоце Делчев на улица „Полковник Борис Дрангов“ № 42. От години насам животът в собствения ни бащин дом се превърна в болезнено неприятен заради подмятания, обиди и действия срещу мен и семейството ми. Дълго време се чудихме какви действия да предприемем, но след съвет с юристи и хора, познавачи на материята, реших да искам съдействие от Вас…“, пишат възмутените жертви на Петелов.

„Уважаеми господин прокурор, този тормоз и този садизъм от страна на Костадин Петелов и съпругата му минава в краен патологичен вариант. Само преди дни основна жертва на неговите набези станаха и моите деца. Пред свидетели, посред бял ден, засичайки мен съпругата ми и двете ми деца пред дома ни, удавен в собствената си жлъч, Костадин Петелов редом с псувните и клетвите по нас разкопча ципа на панталона и извади половия си член. Размахвайки тази гнусотия пред семейството ми, Петелов заяви „Ще ви направя да гладувате и ще ми ядете това…“ и размаха половия си член, което неотменено и напълно доказуемо си е публична проява на ексхибиционизъм, на която станахме жертва всички и най-вече моите деца. По случая съм ангажирал специалисти, за да помогнат да преодолеят стреса от случилото се.

Господин районен прокурор, напълно съм сериозен и уверен, че в случая с личния ни конфликт с Костадин Петелов и неговата съпруга Магдалена става дума за някакво психично разстройство, за психически проблеми…“, завършва писмото на възмутените неврокопчани.

По информация на вестник „Градът“ в дома на Петелов живеят и две деца, на които той бил попечител. Не е ли редно в хода на разследването срещу него да се извърши проверка при какви условия живеят и има ли причина за притеснение, питат колегите от Гоце Делчев.