Костадин Димитров: Гласувах за подреден и културен Пловдив

Политика
08:52 - 05 Ноември 2023
1305
Костадин Димитров: Гласувах за подреден и културен Пловдив

Гласувах за чист, подреден град, изпълнен със събития, здрав, културен, образован. Пловдив на бъдещето, в който всеки гражданин има глас. Глас и място, и всяко място е поддържано с грижи.

Това заяви кандидатът на ГЕРБ за кмет на Пловдив Костадин Димитров, който гласува на днешния балотаж.

Той се изправя в битката за кметския пост срещу Ивайло Старибратов, издигнат от „Продължаваме промяната“ - „Демократична България“.

„Ако забелязахте, в цялата кампания от устата ми не излезе нито една лоша дума за опонентите ми. Показахме една положителна, градивна, насочена към приоритетите, изпълнена с позитивни послания кампания, с която описахме проблемите на града и дадохме много решения“, заяви Димитров.

Той гласува с хартиена бюлетина за кмет на града и за районен кмет. „И предният път гласувах с хартиена бюлетина. Става бързо, лесно, нямам нищо против машинния вот, стига да се броят след това разписките.“

„Ако предната седмица имаше поредица от почивни дни, то може би сега дъждът уплаши гражданите. Призовавам да излязат да дадат гласа си, защото е важно да имаме по-голяма избирателна активност и следващият кмет да има подкрепата на повече пловдивчани“, допълни още той.

„Денят е изпълнен с напрежение и очаквания. Благодаря за подкрепата в кампанията и се надявам за добро развитие на Пловдив“, каза Димитров.

„В цялата кампания говорим за едни и същи проблеми. Това, което се назовава като проблем – транспортът, задръстванията, презастрояването, чистотата, и много малки проблеми. По-важното – нашата програма получи много добри предложения, с които ние ще се съобразим“, подчерта още той.