Костя Копейкин: Ще тричам националните предатели!

До няколко месеца "Възраждане" ще управлява, заяви лидерът на партията

Новини
15:26 - 22 Май 2022
4283
Костя Копейкин: Ще тричам националните предатели!

Лидерът на "Възраждане" - Костадин Костадинов, предупреди, че ще има физически наказания, когато неговата партия започне да управлява страната".

Според него това ще се случи "до няколко месеца".

Ето какво написа още Костадинов в социалната мрежа Фейсбук:

"На семинар по тричане в Бродилово. Според местните хора не е нужно почти нищо, освен два кола и едно въже, за да се осъществи "процедурата". Веднага се сетих, че за една друга процедура също не е нужно друго, освен два кола и въже. Само, че нея ще я прилагаме не на кучета, а на национални предатели", заканва се лидерът на "Възраждане".

Тричането на кучета е ритуал, с който се свързва странджанското село Бродилово. Преди 15-16 години традицията бе забранена. Това е стара традиция, при която двама мъже връзват куче на примка,а въжето е усукано около два кола поставени над местната река.

След това кучето се върти като пумпал, докато падне в реката или избяга. Ритуалът, който е част от обредните действия се прави, за "да не заболеят кучетата от бяс". Тричането бе забранено заради нехуманно отношение към животните.

Преди дни Костадинов заплаши управляващите с думи на Феликс Дзержински, смятан за лидер на Червения терор през 20-те години на миналия век в СССР, за който се смята, че са избити 2 милиона души.