Коя е най-голямата лисица в „Сървайвър“?

За топ хитрец на риалитито пръв сe самопровъзгласи дизайнерът Едис от отбор „Сини“

Нещо за четене
14:57 - 23 Март 2023
3529
Коя е най-голямата лисица в „Сървайвър“?

Кой е най-хитрият участник в „Сървайвър“, който ще надиграе конкурентите си и ще вземе голямата награда? Към титлата лисица №1 се стремят много участници, но само някои са достойни за нея.

За топ хитрец на риалитито пръв сe самопровъзгласи дизайнерът Едис от отбор „Сини“. „Мога да накарам останалите участници да се изпокарат и да се изядат, без да разберат. В „Сървайвър“ е важно да правиш фалшиви четки и да бъдеш манипулатор, а не да се интересуваш кой те харесва и кой - не. За мен е важно да опаткам всички и да взема 150-те бона“, заяви той. В своето племе дизайнерът се опитва да насъска старите си съотборници срещу новите попълнения, кулинарката Божана и актрисата Снежана. Едис е в тайна коалиция с брокера Павел, който също не е за подценяване. Сред най-безхитростните играчи при сините пък е екскурзоводката Геновева.

В отбор „Червени“ на почит са по-скоро „връзките“. Футболистът Благо Георгиев разчита основно на старите си познанства с ММА боеца Георги Валентинов и фолк певицата Татяна, а около тях гравитират моделът Иван Булкин и гемологът Светльо. Певецът Тино е най-аналитичният в тима, но все още не е ясно дали ще прояви хитрост и ще надиграе останалите.