Коя ще е новата "Мис България?" (СПИРАЩА ДЪХА ГАЛЕРИЯ)

Има какво да се види, има и какво да не се гледа

Легенди
01:54 - 21 Ноември 2019
33642
Коя ще е новата "Мис България?" (СПИРАЩА ДЪХА ГАЛЕРИЯ)

Довечера ще бъде избрана новата носителка на титлата "Мис България" 2019, а кандидатките както обикновено варират от ослепителни красавици до амбициозни крокодилчета. Големият финал на конкурса ще се проведе от 19:00 часа в Рейнбоу Плаза в София. И тази година конкурсът ще бъде ангажиран с конкретна кауза. Този път тя е типично по Грета Тунбергски в защита на планетата ни от Глобалното замърсяване.

Събитието ще премине в три тура, като в основния тематичен етап „Грийн Планет“ чрез дефилето си, красавиците ще обърнат внимание на глобалното замърсяване. В програмата с музикални изпълнения ще се включат Биляна Лазарова, Цвети Радойчева, Владислав Славов и Евгени Минчев, който ще представи новата си песен „Гълъбо“. Водещи на бляскавата церемония са очарователните Боряна Баташова и Теодор Тодоров – Тео.

В журито ще видим четири носителки на титлата Мис България- Наталия Гуркова, Елена Ангелова, Тамара Георгиева и Теодора Мудева. Красивите претендентки за короната вече провеждат своята подготовка за големия ден на тренировъчен лагер в Гранд Хотел Банско. 

Ето ги и кандидатките тази година: 

Стелияна Иванова - Мис България Пловдив 2019

Синеоката хубавица е на 18 години. Ученичка в гимназия „Хуманитарен профил“ с немски и английски език. Желае да следва психология. От 5 години се занимава професионално с мода, снима за редица модни марки. От малка се занимава и със спортна аеробика и е печелила много международни състезания.

Мария Попова - Мис Асеновград 2019

22-годишната чаровница е с ръст 177см. Завършила е спортно училище, с профил "Волейбол". В момента има свой бизнес.

Ирена Иванова - Мис Созопол 2019

19-годишната красавица е с ръст 1,75 м. В момента е студентка първи курс в Икономически университет - Варна, със специалност Аграрен бизнес.

Симона Рачева - Мис Сливен 2019

18-годишната красавица е висока 1.77м . Учи икономика и набляга на изучаването на немски език.

Алис Койчева е очарователната Мис Черноморец 2019

17 - годишната Алис учи "Парково строителство и озеленяване" в Професионална гимназия по строителство,архитектура и геодезия ,,Кольо Фичето’’. Висока е 175см.

Мис Тутракан 2019 - Айшен Адил

Айшен учи информационни технологии с изучаването на два чужди езика. Тя е на 18 години, с ръст от 1,70см.

Румяна Данаилова - Мис Варна 2019

Красавицата е на 20 години и е висока 175см. Завършила е Частна търговска гимназия във Варна, със специалност Банково дело. В момента е студентка в Икономически университет - Варна и изучава "Икономика и управление на търговията".

Михаелла Едрева - Кралица на Бургас 2019

Учи в Гимназия за изучаване на романски езици Г. С. Раковски, в родния си град Бургас. На 18 години, с ръст 171см.

Златимира Костадинова – Мис Свиленград 2019

21 годишната хубавица със златни коси е висока 173 см и тежи 50 кг. Учи Медицина в Стара Загора , втори курс. Завършила е езикова гимназия.

Ели Антонова Иванова – Мис Хасково 2019

На 19 години от град Хасково.19 годишната прелест е зодия везни. Студентка първи курс със специалност английска филология в Пловдивски университет “Паисий Хилендарски”. Висока е 176см. От ранна детска възраст танцува модерен балет. 

Радинела Чушева

Красивата брюнетка е на 23 години от София. Бакалавър "Журналистика" в УНСС, а в момента учи и магистратура. Ръст: 170см.

Джулия Мицова -Мис Свети Влас 2019

Красивата представителка на Свети Влас е на 19 години и учи Бизнес Мениджмънт и Предприемачество в Лондон.

Дима Миренска - Мис Стара Загора 2019

Дима е на 19 години и е с височина 174 см Зодия Лъв. Изучава Педагогика в Педагогически Факултет.

Деница Маркова от Русе

Чаровната представителка на дунавския град е на 18 години и е висока 174см. Ученичка в СУ “Възраждане” с профил Стопански Мениджмънт.

Виктория Колева от град Шумен

Чаровната Виктория е с ръст 170см. През свободното си време спортува и обича да танцува. Учeничка в СУ „Сава Доброплодни“, в град Шумен в паралелка „Изобразително изкуство и информационни технологии“.

Тралина Маринкова е представителката на град Пазарджик

Красавицата е на 21 години, зодия Близнаци. Студентка , специалност „Управление на човешките ресурси“ в град Пазарджик във Висше Училище по агробизнес и развитие на регионите. Работи като крупие.

Светлана Стойкова от град Козлодуй е следващата претендентка за короната

19 годишната красавица се занимава с модерни танци. В момента е студентка във ФИЛИАЛ "ПРОФ. Д-Р ИВАН МИТЕВ" – град Враца.

Василена Василева е представителката от град Кранево

18-годишната брюнетка е висока 180 см. Учи в Професионална гимназия по туризъм "проф, д-р Асен Златаров" град Варна с профил „Хотелиерство с френски език“. Танцува народни танци. Доброволец в дирекция "Превенции" към община Варна.

Снимки: Фейсбук страница Miss Bulgaria