Край с бизнеса на Николета и Златка

Любопитно
12:43 - 04 Май 2020
4693
Край с бизнеса на Николета и Златка

Николета Лозанова и Златка Димитрова стопираха бизнесите си. Николета, която преди две години пусна своя линия бельо, оповести в социалните мрежи, че вече инициалите й няма да се подвизават на гащите и сутиените, видя Lupa.bg.

„Тайната съставка на моята успеваемост в живота е "отдадеността" и тъй като винаги се фокусирам в едно направление, сега мой единствен приоритет е козметичната ми линия NL Beauty. В този ред на мисли, официално съобщавам, че линията за бельо @NLforYou вече не е фокус на моята дейност. Поради разногласия относно качеството на продуктите, взех решение да се оттегля от бранда. Решението ми е категорично и е въпрос на юридическо време да се спре използването на моите инициали. Виждам, че ежедневно ме тагвате на ваши снимки с бельото, но насочете суперлативите си към производителите, на които желая успех!”, , написа половинката на Ники Михайлов.

Преди по-малко от 24 часа и Златка Димитрова обяви, че се отказва от бизнеса си с хранителни добавки. 

"Приятели, официално искам да съобщя, че вече нямам общо с хранителните добавки ZD, режимите и сайта, в който се предлагат. Аз съм максималист и професионалист и смятам, че човек трябва да дава на 100 % от себе си във всяко начинание. Както се казва, една птичка пролет не прави. Когато се случи разминаване с екипа, резултатът, за жалост, е такъв. Продължавам да бъда отворена за въпросите ви по отношение на спорт и тренировки, които можете да ми задавате свободно в моя профил в Инстаграм. Желая ви здраве и мотивация всеки следващ ден да е по-добър!", написа бургазлийката в социалната мрежа.