Крал Чарлз III се разстроил от мемоарите на принц Хари

Припомняме, че принцът описа Камила като "опасна" и "злодей"

Любопитно
17:32 - 24 Януари 2023
2860
Крал Чарлз III се разстроил от мемоарите на принц Хари

Крал Чарлз III е възмутен от малкия си син - Принц Хари. А причината - нещата, които Хари е написал в мемоарите си "Spare" за доведената си майка и съпруга на Чарлз - Камила.

Източник на "Us Weekly" казва, че кралят е най-притеснен от абзаците за жена си.

"Чарлз е разстроен. Той е ядосан и възмутен, че Хари е дал гласност на толкова много засрамващи и вредни твърдения и това го е поставила в ужасна позиция с Камила, разбира се, сега, когато тя е въвлечена в уравненията. Това наистина мина границата по повече начини, не само по един, но има толкова много ужасни коментари и разкрития от Хари, че баща му не знае от къде да започне. Той се надява, че с времето нещата ще се успокоят и Хари ще се размекне спрямо семейството си, поне така се надява. Но той няма да настоява или да се извинява", обяснява източникът.

Припомняме, че Хари описа Камила като "опасна" и "злодей".

Той твърди, че тя давала много информация на медиите за кралското семейство, за да спаси имиджа си.

"Тя имаше репутация или имидж за подобряване, така че каквито и разговори, каквито и сделки или размени да са правени в началото, тя е вярвала, че това е най-доброто, което може да направи... Тя е моя доведена майка. Не я виждал като злата доведена майка... Виждам я като някой, който е женен в тази институция (кралското семейство) и е направил всичко, което може, за да подобри собствената си репутация и собствения си имидж", коментира принцът пред "GMA".