Красива журналистка заряза bTV

Общество
14:01 - 09 Август 2024
4132
Красива журналистка заряза bTV

Красивата журналистката от bTV Живка Попатанасова вече не е част от екипа на телевизията. За сметка на това тя започва работа на друго място, отново в същите среди. Вече е част от семейството на Forbes. За това се похвали тя в социалните мрежи.

"След повече от месец на морето вече съм в офиса. И нямам търпение да разказвам любимите истории. Всеки бизнес журналист следи и познава световноизвестното издание Forbes. За много от нас то дори е мечта. За мен също беше такава. До днес. Щастлива съм, че сбъдвам и че вече съм част от семейството на Forbes България. Най-трудното обаче предстои, а именно да оправдая доверието на целия екип, който ме посрещна по изключително топъл и приятелски начин. Благодаря ви от сърце!", пише журналистката.

Живка Попатанасова е магистър по "Продуцентство и креативна индустрия“ към СУ Св. "Климент Охридски“. Тя е бакалавър и по "Книгоиздаване“. Има специализация и в сферата на маркетинга и бизнес планирането.

През 2017 г. става водещ на сутрешния блок "Бизнес старт“ по Bloomberg TV Bulgaria, а от 2019 г. и на предаването "Смарт час“, посветено на образованието и иновативните модели на обучение.

През 2021 г. става част от екипа на бизнес изданието Bloomberg Businessweek България. Живка има опит и като редактор и преводач в различни медии.

Интересите ѝ са насочени предимно към сферите на бизнеса и икономиката, международната политика, новите компании и предприемаческите идеи.

През май 2022 г. се присъединява към bTV Media Group, като част от bTV новините и businessnovinite.bg.