Краят на турските сериали по bTV идва на 11 декември

Телевизията няма да излъчи финала на ''Опасно изкушение''  

Нещо за четене
12:50 - 28 Ноември 2023
23393
Краят на турските сериали по bTV идва на 11 декември

Краят на турските сериали по bTV идва на 11 декември. Тогава телевизията прехвърля любимия на хиляди зрители "Опасно изкушение", чийто шести сезон върви в момента, в новия си канал bTV Story, наследник на bTV Lady.

Именно там почитателите на турската драма ще могат да проследят финалните епизоди от шести сезон. Те ще се излъчват седем дни седмично без прекъсване от 21:30 ч.

Новият канал ще излъчва 48 часа премиерно съдържание седмично - предимно романтични, драматични и криминални поредици с 10 топ заглавия от Турция, Бразилия, Мексико, Южна Корея, Великобритания и Франция. Зрителите могат да очакват седем премиери в делничните дни от 16:00 до 00:00 ч. и още три премиерни заглавия през уикендите от 20:00 до 00:00 ч.

В деня на премиерата на новия канал ще се завъртят два нови рейтингови турски сериала  – „Семейството“ и „Златно момче“. Те ще се излъчват паралелно със световната им премиера в над 180 страни. Епизодите на сагата с Къванч Татлъту, която успя да разбуни духовете с нестандартния си сюжет, основа на който е психоанализата, ще се излъчват в делничните вечери от 19:00 ч. Веднага след него е ред на тоталния хит „Златно момче“. Необикновената любовна история на двама млади, чиято смела и бурна връзка предизвика международен отзвук и превърна сериала в едно от най-популярните заглавия за 2023 г. в цял свят, зрителите ще могат да проследят всяка делнична вечер от 20:00 ч. в епизоди от по час и половина, издават от телевизията.

Всяка делнична вечер от 22:30 ч. bTV Story ще излъчва корейския сериал „Не съм робот“ – история за богат предприемач с алергия към хора, който живее изолиран живот и общува единствено със своя робот, който впоследствие се оказва… жив човек. Европейските продукции ще бъдат представени от френския сериал „Ослепително слънце“, чиито премиерни епизоди ще се излъчват всеки делник от 16:00 ч.

 
В седмицата на старта на bTV Story почитателите на теленовелите също ще бъдат зарадвани с двата най-големи хита в Латинска Америка за последното десетилетие – „Мащехата“ и „Пантанал“. На 14 декември от 17:00 часа започва мексиканският „Мащехата“, който проследява разтърсващата история на жена, осъдена на 35 години затвор за престъпление, което не е извършила. Веднага след него стартира световният хит „Пантанал“ – бразилски сериал с номинация за най-добра теленовела на тазгодишните награди „Еми“, гледан от над 150 милиона зрители само в родината си. Историята за една страстна и необуздана любов, развиваща се на фона на едно от най-красивите места на земята ще се излъчва от 14 декември, всеки делник от 18:00 ч.

От 16 декември, всяка събота и неделя от 20 часа, са запазени за премиерната младежка поредица „Чуй ме“.

Уикендите по bTV Story ще предложат на зрителите специалния късен слот, запазен за заглавия от криминалния жанр от цял свят - „Сезар Вагнер“, „Криминалните случаи на Мис Марпъл“и др.